Ο Βασιλειάδης σκιαγραφεί τη Μούρθια

Ο πρώην αθλητής της ΑΕΚ, ο Κώστας Βασιλειάδης, αναλύει την αντίπαλο της Βασίλισσας, Μούρθια για τα ημιτελικά του Basketball Champions League.

 

«Είναι μια πολύ δυναμική ομάδα με πολύ πιεστική άμυνα. Βάζουν τα χέρια τους στην μπάλα και συνεχώς τα σώματά τους σε κάθε φάση, σε κάθε διεκδίκηση. Παίζουν γενικά στο όριο του φάουλ. Κλέβουν πολλές μπάλες και τρέχουν στο ανοικτό γήπεδο. Επίσης πηγαίνουν όλοι οι παίκτες της στο επιθετικό ριμπάουντ κι αυτό είναι κάτι που τους δίνει έξτρα επιθέσεις και πόντους σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του στη «Live Sport» και συνέχισε:

 

«Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν έξι-επτά λεπτά που οι παίκτες της βρίσκουν ρυθμό, πιέζουν και παίζουν πολύ με το τρίποντο. Εκεί, σε αυτό το σημείο παίρνουν τις διαφορές στα παιχνίδια και στο τέλος τις νίκες. Έχουν μια γεμάτη ομάδα. Όλοι παίζουν, όλοι έχουν τον ρόλο τους και ο προπονητής παίρνει κάτι από κάθε παίκτη της ομάδας του».

 

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα παίξει στο σπίτι της: «Όπως είδαμε και στα προηγούμενα παιχνίδιά τους, ειδικά στο Basketball Champions League, δεν έχουν τον φόβο του εκτός έδρας αγώνα. Δεν τους νοιάζει αυτό. Μπορώ να σου πω μάλιστα ότι παίζουν πολύ καλύτερα εκτός σε σχέση με τα εντός έδρας παιχνίδια τους.. Άρα πιστεύω ότι θα έχουν άνεση στο ΟΑΚΑ».

 

Για τα δεδομένα του ζευγαριού ΑΕΚ-Μούρθια: «Συνολικά πιστεύω πως χρειάζεται προσοχή αυτή η ομάδα. Είναι πολύ επικίνδυνη, μπορεί να σου κάνει τη ζημιά από εκεί που δεν θα το περιμένεις. Η ΑΕΚ πρέπει να προσέξει για 40 λεπτά και να είναι συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, γιατί η Μούρθια είναι ικανή να σε σκοτώσει αν βρει ρυθμό».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *