Ο Δημητριάδης «έδωσε» τον Μαουρίτσιο για την μπούκα Ιβάν

Η εφημερίδα «Γάτα» και ο Ευάγγελος Μίχος αναφέρουν πως ο Βασίλης Δημητριάδης «έδωσε» τον Μαουρίτσιο για την μπούκα του Ιβάν Σαββίδη.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «κατά τη χθεσινή 5ωρη ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκα είναι αλήθεια πως ειπώθηκαν πάρα πολλά. Σταθήκαμε στην αποκάλυψη (που μάλιστα επανέλαβε) του Βασίλη Δημητριάδη, πως πριν από την… εισβολή του Ιβάν Σαββίδη μαζί με 6-8 μπόντιγκαρντ στον αγωνιστικό χώρο, του είπε κάτι ο Μαουρίτσιο! Δεν ξέρω αν στην Ένωση γνωρίζουν… ρώσικα (που ξέρει πάντως ο Βραζιλιάνος μέσος) ή διαθέτουν καλούς… πληροφοριοδότες μέσα από τον ΠΑΟΚ. Γιατί σύμφωνα με τους «κιτρινόμαυρους» ο Μαουρίτσιο με τα λεγόμενά του ήταν εκείνος που επηρέασε καταλυτικά τον έξαλλο εκείνη τη στιγμή Σαββίδη, για να ορμήσει μαινόμενος κατά του Κομίνη…».

 

«Πρόεδρε, μας κλέβουν πάλι. Πάρε την ομάδα να φύγουμε…»

 

Όπως αναφέρει πάντα η εφημερίδα: «Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά που ξέρουν και ισχυρίζονται στην ΑΕΚ, ο Μαουρίτσιο όχι μόνο είπε στον Σαββίδη πως το γκολ του Βαρέλα ήταν κανονικό και ο ίδιος δεν ήταν οφσάιντ, ούτε ακούμπησε την μπάλα αλλά του… απογείωσε κιόλας το αίσθημα της αδικίας που ένιωθε, θυμίζοντας του τι πάθανε με τον Ολυμπιακό. Στο δια ταύτα, λένε στην ΑΕΚ πως ουσιαστικά ο… τρελαμένος Μαουρίτσιο, πάνω στην ένταση των στιγμών με τους σφιγμούς στο… διακόσια, ήταν εκείνος που παρότρυνε τον Σαββίδη να… πάρει την ομάδα και να αποχωρήσουν από το ματς. Με τον τελευταίο να τον… ακούει…».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *