Ο… επιθετικός μπακ Ελντερ Λόπες μας γοήτευσε στο Περιστέρι

Η στήλη Weekly Review θα έρχεται κάθε εβδομάδα για να σας παρουσιάζει το πρόσωπο αυτής. Αυτή την εβδομάδα, το πρόσωπο λέγεται Έλντερ Λόπες και αφορμή παίρνουμε την εμφάνιση του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στο φιλικό απέναντι στον Ατρόμητο.

 

Ο Λόπες ήταν ο καλύτερος παίκτης των κιτρινόμαυρων. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης του έδωσε φανέλα βασικού, τοποθετώντας τον στο αριστερό άκρο της άμυνας στο 4-2-3-1 που επέλεξε. Ο μπακ του Δικεφάλου τα πήγε αρκετά καλά. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε θέση. Η είσοδος του Χουλτ στη θέση του Αλμπάνη, έφερε τον Λόπες ως αριστερό εξτρέμ. Κάτι που του έδωσε περισσότερες πρωτοβουλίες στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

 

Τυχαία δεν ήταν τα λόγια του Ουζουνίδη. Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τον Λόπες κι αν τον υπολογίζει ως εξτρέμ, απάντησε: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει αυτή τη θέση, όχι σαν εξτρέμ, χαφ θα έλεγα, δεν είναι winger».

 

Όπως και να έχει πάντως, ο Λόπες είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια σε δύο θέσεις. Σε αυτή της άμυνας και σε αυτή της μεσαίας γραμμής. Εμείς θα τον χαρακτηρίζαμε ως έναν επιθετικό μπακ.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *