Ο Καραμπουρνιώτης «ξεβράκωσε» τον Καραπαπά με μάθημα ιστορίας

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα άρσης βαρών της ΑΕΚ που έχει την υπογραφή του Νίκου Καραμπουρνιώτη, ο οποίος απαντά στον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά για τα όσα έγραψε στα social media.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Το θέμα του να είσαι αδιάβαστος και ανιστόρητος, πολλές φόρες μέσα από κάποια πρόκληση για να το παίξεις έξυπνος πέφτεις και σε παγίδες που δε σε συμφέρει να τις ακούσεις. Η προκλητική δήλωση του υπαλλήλου της ομάδας του Πειραιά που βρίζει εν χορω την προσφυγιά και αποκαλεί Τούρκους τον ανθό του ελληνισμού όπως είναι ο μικρασιατικος, ξεπέρασε τα ορια με το να λέει πως ο ρουφιανιές της Κοκκινιάς μπορεί να ηταν οπαδός της ΑΕΚ.

 

Κύριε αδιάβαστε θα σε ενημερώσουμε πως ο συγκεκριμένος ηταν φίλαθλος της ομαδας του Πειραιά. Όχι της γνήσιας που είναι ο Εθνικός του όποιου πήρατε το γήπεδο, αλλά της δικής σας που είναι απο τον Πύργο Ηλείας και ως σώγαμπροι φορτωθήκατε στο λιμάνι το όποιο πριν έρθουν οι πρόσφυγες ήταν ένας μόλος. Μαθέ αδιάβαστε πως ο συγκεκριμένος ρουμάνος δεν ήταν μικρασιατης και γι’ αυτο το λόγο έδινε ολο τον κόσμο, ο,τι κάνετε δηλαδή κι εσείς καλή ώρα. Ήταν ένας από αυτούς που στα δημόσια πορνεία που ίδρυσε ο Μεταξάς στον Πειραιά, έστελναν προσφυγοπούλες ως ποινή με το πρόσχημα οτι τους έκλεψαν, επειδή δεν τους κάθονταν οταν κατι σαν και εσάς τις έπαιρναν ως καθαρίστριες στα σπίτια τους.

 

”Αν δε μου κάτσεις θα πω οτι με έκλεψες”, τους έλεγαν και αμέσως η διοίκηση του Πειραιά τις έβαζε στα δημόσια πορνεία στα οποία πάντα δραπέτευαν πριν τις ακουμπήσουν οι βρωμιάρικοι κουτσαβάκηδες της περιοχής. Μαθε ανιστόρητε οτι τα μπλόκα ολα έγιναν σε προσφυγικές περιοχές λογά της ανδρείας των φίλων της ΑΕΚ σε συντριπτική πλειονότητα. Διάβασε αδιάβαστε ποιας ομάδας φίλοι ήταν οι αδελφοί Τσαφοι τα πρωτοπαλίκαρα του Άρη Βελουχιώτη απο τα Βούρλα της Σμύρνης οι όποιοι έδρασαν στην λεύτερη Καισαριανή, το Σταλιγκραντ της Ελλάδας μαζί με εκατοντάδες φίλους της ΑΕΚ, κρατώντας ελεύθερη αυτη τη γη και επιτρέποντας μέσα από την ελευθερία εσύ να γραφείς τα σάλια σου ώστε να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Μαθέ τι υπάρχει χαραγμένο στα κρατητήρια της Γκεστάπο στην Αθήνα, μαθέ ποιας ομάδας οπαδοί ήταν οι αγωνιστές στο μπλόκο της Καλογρέζας, του Χαλανδρίου, της Κοκκινιάς κτλ και πως αυτή η ιδέα έχει φτάσει μέχρι και τις ήμερες μας σε θέματα που εσείς δεν τολμήσατε ποτέ.

 

Μαθέ από ποια ομάδα ηταν ο ποδοσφαιριστής που εκτέλεσαν οι Ναζί που στο γήπεδο σας έχετε μπόλικους. Τελειώνοντας θα σου πω μια φράση που μου ειπε ένας σπουδαίος μικρασιατης πάππους όντα ήμουν 25 ετών. ”Όταν ήρθαμε προσφυγές εδω στον Πειραιά τους κάναμε ανθρώπους, τους μάθαμε το ρεμπέτικο και πως να ντύνονται. Ομως βλέπω ακομα και τώρα πως η κουλτούρα τους είναι ίδια σαν αυτή που συναντήσαμε εδω οταν ήρθαμε χωρίς βρακι διωγμένοι μέσα στο αίμα και αυτοί μας έφτυναν και μας πετούσαν πετρες. Δυστυχώς εδώ την που… την βαπτίσαν λεβεντιά”.

 

Υ.Γ. Υπογραφή: το άθλημα που δεν θα κερδίσετε ποτέ».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *