Ο Μελισσανίδης ζήτησε να βρεθεί ο Σαββίδης στον τελικό για να χαρεί με τη χαρά του

Χοντρό δούλεμα ρίχνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Ιβάν Σαββίδης. Δεν εξηγείται αλλιώς, διότι δεν πάει και πολύς καιρός από την ατάκα του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ περί Μάο Μάο και ανθρωποφάγους κατά το «ντου» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ντέρμπι πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων. Τώρα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ζήτησε να μην τηρηθεί η τιμωρία του Σαββίδη και να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για να χαρεί με τη χαρά του.

 

Αναλυτικά το αίτημα προς τους αρμόδιους φορείς:

 

«Με δεδομένο ότι ο τελικός του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της εφετινής σεζόν θα πρέπει, με πρωτοβουλία αλλά και ευθύνη όλων μας, να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου επιθυμία για την παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη.

 

Με απόλυτο σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις, εκτιμώ ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του εν λόγω αγώνα αλλά και των μηνυμάτων που έχουμε την υποχρέωση να στείλουμε στους φιλάθλους των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση να ανασταλεί για τον τελικό η τιμωρία, που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

 

Θεωρώ ότι από πολλές απόψεις, που άπτονται απόλυτα στον σεβασμό του fair play, που θα πρέπει να είναι ο οδηγός όλων μας σε αυτόν τον τελικό, θα ήταν σωστό να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *