Ο Χιμένεθ έδειξε το δρόμο, ακολουθήστε τον για να πάρουμε το πρωτάθλημα

Ελάχιστα με ενδιαφέρει αν κάνουμε πορεία στην Ευρώπη. Ελάχιστα με ενδιαφέρει αν πάρουμε το κύπελλο Ελλάδας. Αυτό που θέλω να δω φέτος, όπως και όλοι οι Ενωσίτες, είναι την ΑΕΚ πρωταθλήτρια.

 

Το πρωτάθλημα μας έχει λείψει. Είναι μεγάλο μαράζι να βλέπεις την ομάδα σου να βολοδέρνει όλα αυτά τα χρόνια, να επιστρέφει από τα σκατά της Γ’ Εθνικής, να παίρνει κύπελλο και φέτος να έχει μια μοναδική ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που όπως είπαν τα αδέρφια μας από την Original Μπραχαμίου πριν λίγες μέρες στον Μανόλο Χιμένεθ και στους Μάρκο Λιβάγια και Παναγιώτη Τσιντώτα «θα πρέπει να το πάρετε γι’ αυτά τα μικρά παιδιά που βρίσκονται εδώ ανάμεσά μας». Πράγματι έτσι έχουν τα πράγματα. Βέβαια, θα μου πείτε ΑΕΚ είσαι και πρέπει να πρωταγωνιστείς παντού! Δεν χωράνε πολλά καρπούζια όμως κάτω από τις μασχάλες είναι η απάντηση. Κυνηγάμε λοιπόν αυτό που μας λείπει…

 

Και όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τον Βράνιες. Νερό και αλάτι! Όλα λύνονται όταν υπάρχει θέληση. Οι δύο πλευρές έδειξαν πως γουστάρουν η μία την άλλη. Τα πιο σωστά λόγια, τα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ.

 

«Στη ζωή του οποιουδήποτε επαγγελματία ο δρόμος είναι γεμάτος με εμπόδια! Μπορεί να υπάρξουν επιτυχίες αλλά και κάποια λάθη. Ολοι είμαστε άνθρωποι και σε αυτή τη ζωή μπορεί να κάνουμε και λάθη. Το σημαντικό είναι να αναγνωρίσεις το λάθος σου και από την άλλη πλευρά να ξέρεις να συγχωρείς αυτόν που έχει ζητήσει συγγνώμη. Στον κόσμο της απόλυτης τελειότητας εγώ είμαι γεμάτος ατέλειες. Ο Βράνιες, από τη στιγμή που έχει ξεκαθαρίσει τα πάντα, για εμένα είναι σημαντικός. Και κάπου εδώ τελειώνουν τα πάντα σε σχέση με αυτή την υπόθεση. Ο Βράνιες είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, η ΑΕΚ πρέπει να τον προστατέψει και ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα».

 

Ο προπονητής της ΑΕΚ έβαλε στη σωστή βάση το θέμα κι έδειξε το δρόμο σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Έναν δρόμο που πρέπει να τον ακολουθήσουν όλοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έναν δρόμο, ο οποίος δεν είναι καθόλου στρωμένος με ροδοπέταλα. Το αντίθετο μάλιστα. Υπάρχουν μεγάλες ανηφοριές και εμπόδια. Ένα από αυτά μας περιμένει σήμερα στη Λάρισα. Για πολλούς και διάφορους λόγους, η συγκεκριμένη αναμέτρηση κρύβει παγίδες.

 

Μείνετε ενωμένοι αδέρφια ΑΕΚτζήδες. Δεν υπάρχουν πια προδότες. Πέθαναν το 1996! Από τότε μόνο λάθη υπάρχουν… Και τα λάθη είναι για τους ανθρώπους.

 

Υ.Γ. ΑΕΚ γερά πρωτάθλημα ξανά!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *