Πέκχαρτ: Θέλουμε την νίκη την Πέμπτη με τον Πλατανιά

Η ΑΕΚ κατέβαλε προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τόμας Πέκχαρτ δικαώς αναδείχθηκε MVP στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και άλλαξε την επιθετική γραμμή προς το καλύτερο.

 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε: «Δεχθήκαμε δυο γκολ. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Χάσαμε καθαρά εξαιτίας του πρώτου ημιχρόνου. Στο ημίχρονο ο προπονητής έκανε κάποιες αλλαγές, γυρίσαμε, αλλά όπως είπα χάσαμε το παιχνίδι με το παιχνίδι με την εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο 2-2 πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάμε για τη νίκη, αλλά τους χαρίσαμε το τρίτο γκολ. Όλοι το γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι ένας τελικός, θέλουμε τη νίκη την Πέμπτη, αλλιώς θα έχουμε προβλήματα».

 

Ο Τσέχος στράικερ μίλησε και στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας: «Νομίζω ότι στα τελευταία ματς είχαμε καλή απόδοση, σήμερα ήταν ένα βήμα πίσω. Να κερδίσουμε δύο από τα επόμενα ματς για να είμαστε στα playoffs. Όλοι οι στόχοι μας είναι ανοικτοί, πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *