Πίστεψε, το πάλεψε και δικαιώθηκε

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τη Βασίλισσα.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Ένα άθλημα που στην Ελλάδα ήταν για πολλά χρόνια μόδα και δικαίως, αφού έφερε πολλές διακρίσεις σε συλλογικό κι εθνικό επίπεδο, το μπάσκετ δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους. Η ΑΕΚ στο μπάσκετ έχει λαμπρή ιστορία, αφού το 1968 έφερε την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα σε δύσκολες εποχές. Μετά ήρθαν κι άλλες επιτυχίες. Η μπασκετική ΑΕΚ είναι αγαπησιάρικη ομάδα, όταν από πιτσιρικάς «έκλεβα» ματιές στο Μόσχος με Γκέκο, Παταβούκα και τα άλλα παιδιά.

 

Στην εποχή Φιλίππου αναγεννήθηκε κι εδραιώθηκε. Μετά αποξιλώθηκε και γνώρισε την παρακμή της., χωρίς να καταλάβω τα πραγματικά αίτια. Αλλά μάλλον ήταν η μοίρα της. Από την παρακμή λοιπόν, έρχεται η ακμή. Στη μεσαία διαδρομή όμως το όνομα που θα την ξανακάνει αγαπησιάρικη, ακούει Μάκης. Όχι ο Big Mak προς θεού, αλλά ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο Μάκης με έπεισε ότι έχει κάτι άλλο που αξίζει να το δεις. Τι; Αγάπη για την ομάδα. Παλεύει και διορθώνει για να κάνει την ΑΕΚ μεγάλη. Πριν κανά μήνα λοιπόν έφερε δύο ξένους που μόλις τους είδα, είπα ναι, θα το σηκώσουμε. Πάντερ, Χάντερ και ο μπομπέρ Χάρις, ανέβασαν επίπεδο την ομάδα και με ένα ρεσιτάλ όμορφου μπάσκετ νίκησαν τον ΟΣΦΠ για μένα εύκολα. Τα καλύτερα έπονται.

 

ΑΕΚΑΡΑ… Βασίλισσα ξανά!!!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *