Πίστωση χρόνου με ηγέτη τον Λαρεντζάκη

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr και κάνει ένα γρήγορο ταμείο για τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της Βασίλισσας.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Στα τέσσερα πρώτα ματς στο μπάσκετ, είδαμε μια εικόνα που δεν μας αφήνει να βγάλουμε συμπεράσματα. Στο πρωτάθλημα η κακή εμφάνιση και η ήττα με Περιστέρι μας ξάφνιασε και περιμέναμε αντίδραση.

 

Στο πρώτο ματς στην Ευρώπη, ένα πολύ καλό ημίχρονο, μετά μπλακ άουτ και ήττα στο δεύτερο ημίχρονο. Μέτρια συναισθήματα.

 

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν παράσταση για έναν. Εύκολα η ΑΕΚ διέλυσε έναν βασικό αντίπαλο του πρωταθλήματος! Πολύ καλό μπάσκετ, ομαδικό με πολλούς σκόρερ. Με την Νίμπουρκ μεγάλη νίκη, από έναν νέο ηγέτη τον Λαρεντζάκη που θυμίζει στο στυλ Νίκο Χατζή!

 

Παιχνίδι όμως παραγματικά αυτοκτονίας ξανά στο δεύτερο ημίχρονο στην καταραμένη τρίτη περίοδο. Στο πρώτο ημίχρονο εκπληκτικό μπάσκετ με πολλούς σκόρερ και ομαδική δουλειά!

 

Η ομάδα έχει σύνολο φέτος με δουλειά στο ομαδικό παιχνίδι χωρίς να πάει η μπάλα σε 1-2 παίκτες, αλλά γυρίζει σε πολλούς!

 

Έχει μια εικόνα ότι θα βγάλει αυτό το ρόστερ καλά πράγματα με ποικιλία προσώπων στη διάρκεια των αγώνων. Ματσιούλης, Λαρεντζάκης, φαίνονται να σηκώνουν τα βάρη όταν η μπάλα καίει.

 

Περιμένουμε από Γκρίφιν πιο πολλά. Ιδιαίτερα στο τρίποντο αλλά και τον Γιαννόπουλο! Ο πλέι μέικερ, Ράις, έχει ντρίμπλα, βλέπει γήπεδο, αλλά θα δούμε εάν είναι καλύτερος από τον Γκριν.

 

Ο Σάκοτα θα πιάσει απόδοση. Είναι μέτριος, αλλά θα δέσει σιγά σιγά! Γενικά δεν βγάζουμε συμπεράσματα. Δίνουμε πίστωση χρόνου στον Μπάνκι και αναμένουμε και τον Αμερικανό τραυματία!

 

Υπομονή και ας πάμε στο γήπεδο να δώσουμε στήριξη σε μια ομάδα που αισιοδοξούμε να πετύχει κι άλλα!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *