Παίκτης άλλης εποχής

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr γράφει για την ποιότητα του Πέτρου Μάνταλου, αλλά και την ηρεμία που έφερε το διπλό στη Νέα Σμύρνη.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Εάν μου λέγανε έναν παίκτη που θα τον έβαζα αφίσα πάνω απ’ το κρεβάτι μου θα ‘ταν του Μάνταλου. Παίκτης και προσωπικότητα άλλης εποχής. Σοβαρός, λιγομίλητος και ήρεμη δύναμη.

 

Ένας τραυματισμός είναι απώλεια και χάσιμο χρόνου για τον αργήγο και την ομάδα και γρήγορα περαστικά στον αρχηγό μας.

 

Τώρα μια ΑΕΚ αποφασιστική στη Νέα Σμύρνη έπαιξε καλά, δυνατά και έκανε φάσεις αρκετές. Έπεσε πάλι σε καλό γκολκίπερ και τείνει παράδοση φέτος, οι αντίπαλοι γκολκίπερ να κάνουν πολύ καλά παιχνίδια με την ΑΕΚ.

 

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Αραούχο, που πάντα προσπαθεί μέσα στο γήπεδο. Τώρα ήρθε και το γκολ και θα έρθουν κι άλλα για εναν ταλαντούχο παίκτη όπως ο Τσίνο.

 

Η καλύτερη μεταγραφή φέτος είναι ο Λόπες. Μπακ χαφ πολύ δυνατό. Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια έχουμε παίκτη που μοιάζει σε Μιχάλη Κασάπη.

 

Στο ματς με τη Μίλαν θα απολαύσουμε το παιχνίδι. Αυτή την τεράστια ομάδα και ότι αποτέλεσμα να έρθει δεν θα κρίνει την πρόκριση. Το ματς με τη Ριέκα, φρονώ ότι θα ‘ναι το πιο σημαντικό παιχνίδι.

 

Χθες εάν μου έλεγες ποιον παίκτη θες να καλύψει τον Μαντάλο μέχρι να επιστρέψει, θα έλεγα τον Μασούντ του Πανιωνίου για μεταγραφή τον Δεκέμβριο.

 

Έπαιξε πολύ καλά το δίδυμο Σιμόες – Γαλανόπουλος στη Νέα Σμύρνη. Τους φόρτωσε με κάρτες και είχε φοβερή τεχνική κατάρτιση. Φοβερό χαφ ο Γαλανόπουλος.

 

Ηρεμία με το διπλό στην Πλατεία και συνεχίζουμε…

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *