Παιχνίδι επιβίωσης

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για την επιτακτική ανάγκη της ΑΕΚ για διπλό στη Νέα Σμύρνη.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν. Μεγάλο άσμα από τον συγχωρεμένο, Νίκο Παπάζογλου.

 

Η απρόβλεπτη σε βαθμό επικίνδυνο για το νευρικό μας σύστημα ΑΕΚ, παίζει στα ζάρια το ελληνικό πρωτάθλημα και πιάνει ασσόδυο.

 

Ένας καταστροφικός Οκτώβριος που στη Νέα Σμύρνη, εάν δεν πάρουμε νίκη, η συνέχεια θα είναι τιτανικός για την ομάδα. Το επιβαρυμένο πρόγραμμα με Πανιώνιο, Μίλαν, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Ριέκα, δεν έχει περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη.

 

Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ, οφείλουν να δυναμιτίσουν το κλίμα συσπείρωσης στα αποδυτήρια, γιατί με νίκη θα διατηρηθούν στις ψηλές θέσεις και θα παίξουμε με καλή ψυχολογία τα μεγάλα ματς που έπονται. Με ήττα και ισοπαλία, η ομάδα μπαίνει σε τροχιά καθοδική και δεν βλέπω κάτι να την ανεβάσει για τη συνέχεια.

 

Παιχνίδι ζωής την Κυριακή, με μια ομάδα που είναι από μόνη της εδώ και χρόνια εχθρός της ΑΕΚ με την επιλογή της να προσχωρήσει στο κόκκινο άρμα…

 

Παράλληλα, ποιος λησμονεί τη χρονιά που έσκαψε το γήπεδό της για να μην παίξει εκεί η ΑΕΚ στην Ευρώπη… Τα κόκκαλα των προσφύγων, τρίζουν εκεί!

 

Προχωράμε μπροστά και στην ΑΕΚ όποιος δεν μπορεί να παίξει σε 4 μέρες, 2 αγώνες, δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο πρωταθλητισμός δεν έχει όρια. Είναι μαραθώνιος με τερματισμό την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

 Ο προπονητής μας, να δείξει ψυχραιμία και σοβαρότητα και να μην πιάνεται σε δικαιολογίες κόπωσης, αφού στον μήνα Οκτώβριο, δεν υπάρχουν τέτοια επιχειρήματα. Εκτός εάν η δουλειά δεν ήταν σωστή το καλοκαίρι. Ευθύνη του ίδιου και των γυμναστών του.

 

Την Κυριακή νίκη και συνεχίζουμε…

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *