Παλαίμαχοι ΑΕΚ: Όλοι στο συλλαλητήριο

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της ομάδας στο κυριακάτικο ΕΙΡΗΝΙΚΟ συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια και απευθύνει έκκληση σε όλους όσοι συμμετάσχουν σε αυτό, να προστατέψουν την ΑΕΚ και τον μεγάλο αγώνα που δίνει.

 

Το δίκαιο αίτημά μας για την επιστροφή στη γη των προγόνων και ιδρυτών μας πρέπει να διατρανωθεί ΕΙΡΗΝΙΚΑ και χωρίς την παραμικρή παρεκτροπή! Δεν πρέπει να δώσουμε κανένα «όπλο» στα χέρια αυτών που δεν θέλουν να γίνει το γήπεδο εκεί όπου βρισκόταν για σχεδόν έναν αιώνα! Να μην τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν νέα πλαστά άλλοθι!

 

Είμαστε ενωμένοι με τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας. Το γήπεδο θα αποτελέσει εκ νέου το στολίδι της πόλης μας και θα ομορφύνει και πάλι τις Κυριακές μας. Έχουμε με το μέρος μας το δίκαιο και τον νόμο. Αρκεί η φωνή μας.

 

Όλοι εμείς που έχουμε ποτίσει με τον ιδρώτα μας τα ιερά κιτρινόμαυρα χώματα, θα είμαστε εκεί, στην πρώτη γραμμή του αγώνα και είμαστε βέβαιοι ότι θα δούμε το λαό της ΑΕΚ να παλεύει για το δίκιο του χωρίς να δίνει το παραμικρό δικαίωμα.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *