Παραιτήθηκε η Παναγιωτοπούλου – «Σε ευχαριστώ ΑΕΚ που εγώ αγόραζα φόρμες, παπούτσια, όργανα»

Την παραίτησή της από προπονήτρια στην ΑΕΚ υπέβαλε η Βάσω Παναγιωτοπούλου. Οι λόγοι που οδήγησαν την έμπειρη προπονήτρια στο «διαζύγιο» με την ΑΕΚ είναι ηθικοί.

 

Όσοι παρακολουθούν από κοντά στο στίβο και ιδίως το τμήμα της ΑΕΚ γνώριζαν πως η Παναγιωτοπούλου ήταν αυτή που τα τελευταία χρόνια είχε οργανώσει το στίβο της Ένωσης και τον είχε φτάσει σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς η Παναγιωτοπούλου δεν επιθυμεί να είναι υφιστάμενη του προπονητή με τον οποίο συνεχίζει η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου.

 

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν βολιδοσκοπήσει τον Γιάννη Δόνδωρο προκειμένου να αναλάβει αυτός επικεφαλής στο τμήμα στίβου της ΑΕΚ. Όπως ήταν φυσιολογικό (και είναι και ανθρώπινο) η Βάσω Παναγιωτοπούλου που δεν έκρυψε την ενόχληση της μαθαίνοντας ξαφνικά πως δε θα συνεχιστεί η συνεργασία της με την Αναγνωστοπούλου, έθεσε εαυτόν εκτός ΑΕΚ.

 

Η δήλωση της Παναγιωτοπούλου:

 

«Μετά από 11 χρόνια προπονητικής συνεργασίας με τον Ερασιτέχνη ΑΕΚ φεύγω με το κεφάλη ψηλά, αφήνοντας πίσω τη σχολή που δημιούργησα μόνη μου μαζεύοντας τους αθλητές από αλάνες, γήπεδα σχολεία κτλ. Στα 11 χρόνια τα ρεκόρ που έφεραν οι αθλητές μου ήταν αξιοζήλευτα στη χώρα μου καθώς και στο εξωτερικό.

 

Σε ευχαριστώ Ερασιτέχνη ΑΕΚ που τόσα χρόνια εγώ αγόραζα τις φόρμες, τα παπούτσια και τα όργανα…

 

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά σαν αετός.

 

Σε ευχαριστώ ΑΕΚ».

 

Πηγή: sportsfeed

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *