Πειρατές του Ονείρου: Διώχτε τον ΟΡΙΣΤΙΚΑ

“Με των λαών το αίμα τη γη ξαναμοιράζουν….” οι διεθνείς λήσταρχοι, οι κατά τόπου δυνάστες, οι μιλιταριστές/στρατοκράτες και όλο το κακό συναπάντημα. Τα αποτελέσματα; πόλεμοι, θάνατοι, πόνος, ξεριζωμός και προσφυγιά για τους λαούς που βιώνουν “γολγοθάδες” (Κούρδοι, Παλαιστίνιοι κ.ά.) μιάς και βρίσκονται στο δολοφονικό στόχαστρο των κάθε λογής τυράννων εκμεταλλευτών.

 

Καταδικάζουμε το απαράδεκτο περιστατικό με τον παίχτη του χάντμπολ Οζμουσούλ που εθεάθη να χαιρετάει στρατιωτικά σε αθλητική διοργάνωση. Μια εμετική εικόνα που προκαλεί αποστροφή και οργή καθώς παραπέμπει σε έμμεση στήριξη του φασιστικού στρατιωτικού καθεστώτος που ευθύνεται για τη σφαγή του αγωνιζόμενου Κουρδικού λαού.

 

Η Α.Ε.Κ και ο Λαός της με τις βαριές ιστορικές καταβολές, τις ματωμένες προσφυγικές μνήμες και τις αειθαλείς δημοκρατικές αρχές δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να ανεχθούν τέτοιου τύπου ελεεινές ενέργειες από παίχτη που φοράει την ιερή φανέλα της Α.Ε.Κ. Καμία θέση λοιπόν δεν μπορεί να έχει στην Ομάδα της Προσφυγιάς ο εν λόγω τύπος και ζητάμε και από την πλευρά μας την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ από την Α.Ε.Κ.

 

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *