Περηφάνια για τα επόμενα στάδια του γηπέδου από τον Παναγιωτίδη

Τα όσα έχουν γίνει σε αυτόν τον ένα χρόνο από την ημέρα του αγιασμού μέχρι σήμερα στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, ανέλυσε ο Πάνος Παναγιωτίδης. Ο επικεφαλής του έργου της «Αγιά Σοφιάς» μίλησε με περηφάνια για τα επόμενα στάδια.

 

Διαβάστε ένα απόσπασμα στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»:

 

Για τον έναν χρόνο από την έναρξη από τα έργα στην περιοχή: «Έχει ακριβώς ένας χρόνος από τότε που ξεκινήσαμε με τον καθαρισμό του οικοπέδου. Ξεκινήσαμε με ανασκαφές και τις αντιστηρίξεις, μια διαδικασία που όπως θα θυμάστε είχε φέρει μεγάλο ενθουσιασμό. Σαφέστατα και ο απλός κόσμος δεν γνώριζε πως τα ομορφότερα θα ακολουθούσαν. Κάπως έτσι φτάσαμε στις κατασκευές σκυροδεμάτων, επί τόπου στο εργοτάξιο, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα».

 

Για τις άμεσες κινήσεις που αναμένονται στο εργοτάξιο: «Οι θεμελιώσεις και η κατασκευή των κερκίδων ήταν και είναι οι κύριες εργασίες μας αυτό το διάστημα. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως μέσα στις επόμενες μέρες οι εξελίξεις στο εργοτάξιο θα είναι πιο εντυπωσιακές. Έχουμε ήδη παραγγείλει και περιμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες τις προκατασκευασμένες κερκίδες οι οποίες θα τοποθετηθούν στους ήδη έτοιμους κερκιδοφόρους. Αυτή τη στιγμή οι κερκίδες ετοιμάζονται σε εργοστάσιο στη Λάρισα. Οι πρώτες αναμένεται να τοποθετηθούν στον τομέα 4, στην πλευρά του οικοπέδου δηλαδή που εφάπτεται με το νότιο κομμάτι του άλσους».

 

Για την επόμενη φάση του σχεδίου: «Ήδη προγραμματίζουμε την επόμενη φάση της κατασκευής του έργου, που είναι η κατασκευή και η τοποθέτηση του στεγάστρου με την επικάλυψή του. Όπως ήδη θα γνωρίζετε, για αυτή τη διαδικασία έχουμε απευθυνθεί σε εταιρεία στο εξωτερικό μιας και δεν υπάρχει αντίστοιχη ελληνική εταιρεία στην Ελλάδα, που έχει τα μέσα να φτιάξει μία τέτοια κατασκευή. Θεωρώ πως στις αρχές του χρόνου θα ξεκινήσει η τοποθέτηση του σκέπαστρου τμηματικά. Το στέγαστρο θα στηρίζεται στους πυλώνες όπου όπως θα έχετε διαπιστώσει κατασκευάζονται στο εργοτάξιο. Πάνω εκεί θα τοποθετηθεί ο δίσκος, όπου θα ακουμπά σε αυτά τα τέσσερα σημεία».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *