Περιμένει την ευκαιρία του ο Σβάρνας

Για τις αλλαγές που έχει φέρει ο ερχομός του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, αλλά και τη δική του υπομονή ώστε να παίξει στην Ενωση μίλησε ο Στράτος Σβάρνας.

 

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA υπογράμμισε:

 

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Η κατάσταση είναι τελειως διαφορετική γιατί όταν αλλάζει ένας προπονητής αλλάζει και η ψυχολογία. Ξέρει τους παίκτες και αυτοί τον ίδιο, θα πάρει λιγότερο χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία του. Εμείς οι καινούργιοι θα προσπαθήσουμε να τον μάθουμε όσο γρηγορότερα γίνεται. Προσπάθησε να μας ανεβάσει το ηθικό, να μπαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη, σαν ομάδα, σαν οικογένεια γιατί είμαστε οι πρωταθλητές».

 

Για το τι άλλαξε ο Μανόλο Χιμένεθ: «Δεν είχε χρόνο να αλλάξει πολλά. Θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα. Κυνηγάμε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο για να δείξουμε ότι η χρονιά δεν πήγε χαμένη. Είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε τρόπο σκέψης απ’ τον παλιό προπονητή στον καινούργιο. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε, σήμερα θα το κάνουμε, το πλάνο θα είναι το ίδιο, ο χαρακτήρας δεν πρέπει να αλλάξει και είναι ένα καλό ματς για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

 

Για τα πλάνα που υπάρχουν ενόψει του ματς με τον ΟΦΗ: «Όλα είναι θέμα δουλειάς. Με τον καινούργιο προπονητή θα δουλέψουμε σε νέα πράγματα, θα παίξουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ η αποβολή έκρινε το ματς. Μας πίεσε αρκετά ο αντίπαλος απ’ τα πλάγια. Ο ΟΦΗ παλεύει για τη σωτηρία της, θέλει υπομονή, πρέπει να παίξουμε μπροστά. Ο ΟΦΗ θα παίξει στο δικό του μισό κυρίως γιατί χρειάζεται τους βαθμούς αλλά θα το παλέψουν, όπως κάνει σε κάθε ματς. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

 

Για το αν περιμένει την ευκαιρία του: «Η υπομονή είναι μέρος της δουλειάς και να περιμένεις πότε θα έρθει η ευκαιρία σου για να την αρπάξεις».

 

Για το ότι επιστρέφει ο Γιώργος Γιακουμάκης ως αντίπαλος: «Ο Γιακουμάκης είναι πολύ καλός παίκτης και σκόρερ, έχει να δείξει πράγματα, θα δώσει πιστεύω τον καλύτερό του εαυτό. Σίγουρα θα αποκαλύψει το πως θα πρέπει να παίξει ο ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ. Έχουμε εξάλλου να πούμε και τα δικά μας».

 

Για την εντύπωση που του έχει δώσει ο Μανόλο Χιμένεθ: «Τις λίγες μέρες που είναι εδώ μου έχει αφήσει καλή εντύπωση, ζει έντονα τα ματς, δουλεύει πολύ και προσπαθεί να σε ανεβάσει ψυχολογικά για να νικάς μέσα στο γήπεδο».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *