Ποδοσφαιριστής κάνει απεργία πείνας για να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση στην Αφρίν

Ο αρχηγός της Amedspor football club, ξεκίνησε απεργία πείνας μπροστά από το κτήριο των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη, ως αντίδραση στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στην περιοχή της Αφρίν.

 

Ο Deniz Naki, δημοσίευσε στο Twitter πως θα αντέξει την απεργία πείνας που κάνει «σε συνεργασία με την αντίσταση του λαού της Αφρίν ενάντια στη βαρβαρότητα».

 

Ο ποδοσφαιριστής προχώρησε σε αυτή την κίνηση «προκειμένου να υπενθυμίσει στα Ηνωμένα Έθνη, τα οποία παραμένουν σιωπηρά απέναντι στην λήψη, των ευθυνών τους».

 

Ο ίδιος αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Τουρκία για να παίξει με την ομάδα του στην πόλη Diyarbakır, μια πόλη που στην πλειονότητά της αποτελείται από Κούρδους, για λόγους ασφαλείας.

 

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι τουρκικές αρχές του απαγόρευσαν για πάντα τη συμμετοχή στο Τουρκικό ποδόσφαιρο.

 

Πηγή: newpost

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

One thought on “Ποδοσφαιριστής κάνει απεργία πείνας για να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση στην Αφρίν

  • 22/03/2018 at 4:05 pm
    Permalink

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟΣ ΑΛΛΑΖΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΡΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΗ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΗΖΟΝΤΑΣ
    ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ !!! ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ !!! ΤΟΣΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Ο.Η.Ε – ΝΑΤΟ ;; Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΘΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ;;;

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *