Προσοχή προς αλλόθρησκους: Η Original έχει τα μάτια και τα αυτιά της ανοιχτά

Αρχισε λοιπόν η καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά που βρίσκει την ΑΕΚ μας μοναδική εκπρόσωπο της Ελλάδας στην μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης: Την διοργάνωση των πρωταθλητών: το Champions League. Πρώτη -αν και σχετικά νωρίς- στην βαθμολογία του Ελληνικού πρωταθλήματος μαζί με την αιώνια βρωμιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς και τον μικρό Αρούλη. Ελλείψει παναθηναϊκού λόγω των γνωστών του προβλημάτων ακολουθούν ο μπαοκ ή POAK όπως γνωρίζουν στην Ευρώπη αυτό το “μεγαθήριο”, καθώς και το πιστό του Ατρόμητο. Αλλά είπαμε είναι πολύ νωρίς ακόμα για να φύγουν τα λιμά και να μείνει η ΑΕΚ μόνη πρώτη ως το τέλος.

 

Και ενώ όλη η φίλαθλη Ελλάδα περιμένει (μάταια) ένα καθαρό πρωτάθλημα με όμορφο ποδόσφαιρο και μοναδικούς πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές, οι γκάνγκστερ της Τούμπας και της Τρούμπας (ένα γραμμα αλλάζει άλλωστε) δείχνουν από νωρίς τις διαθέσεις τους. “Μυστικά δείπνα” και ραντεβού με μοναδικό σκοπό να “πετάξουν” την ΑΕΚ από εκεί που με κόπο , μαγκιά και ιδρώτα έφτασε. Από την κορυφή! Ελέγχοντας λοιπόν τον γραπτό τύπο και τις διάφορες ηλεκτρονικές αθλητικές σελίδες-βόθρους και βάζοντας γνωστά τσουτσέκια δήθεν δημοσιογράφους φτωχούς σε ανδρισμό, ηθική και αξίες να γράψουν ο,τι υπαγορεύει το μεγάλο αφεντικό, νομίζουν ότι θα πετύχουν τον σκοπό τους. Γνωστές πειραιώτικες τακτικές που έχουν ζηλέψει και αντιγράφουν πιστά εκεί πάνω τα παιδιά της συνοικίας της Τούμπας.

 

Προσοχή όμως παιδιά! Δεν είναι όλοι αυτοί που θέλετε να απευθυνθείτε άβουλα όντα και πρόβατα. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Τα μάτια και τα αυτιά της ORIGINAL 21 είναι παντού και δεν θα ανεχθούν σε καμία περίπτωση το βρώμικο πόλεμο εναντίον της ΑΕΚ. Αντιθέτως θα τον διαλύσουν. Εντάξει Σταυράκη , Δημητράκη , Γιωργάκη;;; Εντάξει Αλέξη;; (τυχαία τα ονόματα).

 

Εδώ να αναφέρουμε ότι από τέτοια τσουτσέκια όλα τα περιμένουμε… Ξανά ΠΡΟΣΟΧΗ όμως!!! Για ανθρώπους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και τρώνε ψωμί από Αυτήν δεν υπάρχει δικαιολογία. Κάθε καλοπροαίρετη κριτική είναι δεκτή! Εξάλλου επιβάλλεται. Αυτό διαφέρει όμως από κακοπροαίρετη, στημένη , ίσως και πληρωμένη (λέμε εμείς τώρα) κριτική. Είπαμε.. έχουμε μάτια και αυ​τιά παντού. Είμαστε ένα βήμα μπροστά σας ΠΑΝΤΑ!! Πάμε παρακάτω…

 

Το ότι έχει γίνει αυτή η κολεγιά Ιβαν-Βαγγέλα για εμάς αποτελεί τιμή. Τιμή μεγάλη. Έτσι σας θέλουμε , έτσι ήταν πάντα. Η ΑΕΚ ενάντιων όλων και δεν γουστάρουμε να αλλάξει αυτό ποτέ. Έτσι θέλουμε! Να ξεφτιλίζεστε στα μάτια όλων! Ακόμα και των δικών σας φιλάθλων-οπαδών. Οι μεν γιατί συμπορεύεστε με αυτούς που τόσα χρόνια κράζατε ότι σας κλέβουν και οι δε γιατί εκεί έφτασε η κατάντια σας ώστε να βρίσκετε σύμμαχο έναν ποδοσφαιρικό νάνο προκείμενου να πολεμήσετε την ΑΕΚ. Τιμή μας και περηφάνια μας η κατάσταση που σας έχουμε φτάσει. Ειδικά εσάς τους δυο… ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ….ΞΕΦΤΙΛΕΣ!! Αλήθεια κύριοι του βόθρου των αθλητικών site…. καιρό έχουμε να διαβάσουμε σε ρεπορτάζ σας για εγκληματικές οργανώσεις , για NOOR 1 κτλ κτλ. Τι έγινε;; Τέλειωσε το μελάνι της γλαφυρής και επιθετικής σας πένας;; Συνεχίστε έτσι! Για να διαβάζουμε για το αψεγάδιαστο κορμί της Δήμητρας (αν και βαζέλα την γουστάρουμε). ΒΟΘΡΟΙ!!

 

Αλήθεια “κύριε” εκπρόσωπε τύπου της πιο βρώμικης ομάδας του κόσμου: Κανένα ποστάρισμα για τον …Ιγκνάτιεβιτς δεν έχουμε δει τώρα τελευταία. Τι έγινε;; Σας μπλόκαρε την σελίδα ο Ζούγκεμπεργκ;; ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!

 

Υ.Γ 1 Το ότι η επίσημη ΑΕΚ έχει επιλέξει την τακτική των χαμηλών τόνων και όχι τον πόλεμο ανακοινώσεων αυτό δεν σημαίνει ότι εμέις θα αφήσουμε κάθε χαρτζηλικωμένο δημοσιογραφάκι να σπιλώνει το όνομά Της.

 

Υ.Γ 2 Άρη έχεις κάνει έναν τίμιο αγώνα μα το σημαντικό είναι ότι είσαι τίμιος σαν άνθρωπος. Δεν έχεις καμία δουλειά μέσα στον βόθρο που τις τακτικές που ακολουθεί σε έχουμε δει κατ επανάληψη να πολεμάς.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *