Προχωράμε δυνατά ΑΕΚ, Περιφέρεια και Δήμος για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αισιόδοξοι βγήκαν από το ραντεβού οι άνθρωποι της ΑΕΚ, της Περιφέρειας και του Δήμου με θέμα το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Με επικεφαλής τον Δημήτρη Μελισσανίδη (και παρόντες επίσης τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλο, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Μηνά Λυσάνδρου τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρο και τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου) η πλευρά της Ένωσης συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με τον Γιώργο Πατούλη.

 

Από τη συζήτηση προέκυψε η διαβεβαίωση της Περιφέρειας ότι δεν θα χαθεί άλλος χρόνος, κάτι που επισφραγίστηκε από τα λεγόμενα Μελισσανίδη, ο οποίος δήλωσε βγαίνοντας:

 

«Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι όλα θα τρέξουν. Θέλω να πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά. Είναι και ο Δήμαρχος εδώ, αφού και η Δημοτική αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα γύρω από το γήπεδο. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο, ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά».

 

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης υποστήριξε: «Κύριε πρόεδρε, να σας ευχαριστήσουμε που βρίσκεστε εδώ μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους της ΑΕΚ. Είμαστε ακριβώς 39 ημέρες εδώ ως διοίκηση. Που σαφέστατα όλες μας οι δυνάμεις τίθενται υπέρ του σχεδιασμού και κυρίως της υλοποίησης του ότι έχει συμφωνηθεί και προφανώς θα το δούμε μέσα από συγκεκριμένες ημερομηνίες και δυνατότητες που έχουμε για το αύριο.

 

Να ξέρετε ότι όπως είχαμε πει από την επίσκεψη του καλοκαιριού όπως είχαμε πει πριν αναλάβουμε, είμαστε απολύτως προσανατολισμένοι στην υλοποίηση, στην ολοκλήρωση και σε κάθε βοήθεια αυτού του μεγάλου εγχειρήματος, της Αγιά Σοφιάς και οι υπηρεσίες μου, οι εντολές που έχουν λάβει είναι, να μην χάνεται ούτε μέρα χωρίς να υπάρχει λόγος. Θα σας δείξω μάλιστα με ακριβείς ημερομηνίες όσα σας λέω».

 

Τέλος ο κ. Βούρος υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει κάποιο σκοτεινό σημείο στη συνάντηση. Τέθηκαν όλα επί τάπητος, το έργο προχωράει. Θέλω να τονίσω ότι υπάρχουν κάποια έργα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου που θα αρχίσουν άμεσα και είναι ένα σκαλοπάτι για να δούμε ολοκληρωμένο το έργο που έχει δρομολογηθεί. Επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχουν σκοτεινά σημεία, το έργο προχωράει».

 

Πριν τη συνάντησή του με τον Γιώργο Πατούλη (στην οποία δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα προχωρήσουν άμεσα όλες οι σχετικές διαδικασίες) ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε από την άφιξή του κιόλας το στίγμα της Ένωσης.

 

Όταν λοιπόν ο Περιφερειάρχης του είπε «σαν στο σπίτι σας εδώ», απευθύνθηκε προς τους φωτογράφους και είπε: «Δεν θέλουμε φωτογραφίες, το γήπεδο μας θέλουμε να τελειώσουμε».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *