Προχώρησε τελικά ο δανεισμός των Μαρκοπουλιώτη – Παπαδόπουλου στον Κισσαμικό

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα μας με δανεισμό από την ΑΕΚ, οι Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης και Γιάννης Παπαδόπουλος “παρουσιάζονται” μέσα από το kissamikos.gr.

 

Οι δυο ποδοσφαιριστές μιλάνε για τις πρώτες εντυπώσεις τους από την ομάδα μας, τη δουλειά που γίνεται και τους στόχους που έχουν.

 

Ακολουθεί η συνέντευξή τους:

 

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή σας στον Κισσαμικό.

 

Α.Μ.: «Νιώθω πολύ χαρούμενος. Από την πρώτη στιγμή που μου είπαν να έρθω ήθελα να μετακομίσω πολύ στα Χανιά και από την πρώτη στιγμή ένιωσα σαν το σπίτι μου».

 

Γ.Π.: «Εξ αρχής ο στόχος μου ήταν να βρω μια ομάδα στη Β’ Εθνική, αυτή κατέληξε να είναι ο Κισσαμικός. Είμαι κι εγώ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα δουλέψω για το καλύτερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και εγώ τους δικούς μου».

 

Οι πρώτες σας εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά;

 

Α.Μ.: «Υπάρχει πολλή οργάνωση στην ομάδα. Το καλό είναι ότι υπάρχει νεανικό σύνολο, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Το ότι είμαστε μικροί σε ηλικία είναι πλεονέκτημα, γιατί υπάρχει πολλή ποιότητα και έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας. Όσον αφορά τα Χανιά είναι μία πολύ όμορφη πόλη, που έχει όλα τα εφόδια για να προπονείσαι σωστά και να ξεκουράζεσαι ταυτόχρονα».

 

Γ.Π.: «Λόγω του νεανικού ρόστερ που υπάρχει η ομάδα έδεσε από την αρχή και πιστεύω αυτό θα φανεί και στον αγωνιστικό χώρο. Πάνω απ’ όλα να γίνουμε οικογένεια και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν στο γήπεδο. Πρώτη φορά έρχομαι στα Χανιά, είναι ωραία πόλη, γραφική και ελπίζω να έχουμε μία ευχάριστη διαμονή».

 

Τι πρωτάθλημα περιμένετε να δούμε τη νέα χρονιά;

 

Α.Μ.: «Πιστεύω ότι επειδή δεν πήραν πολλές ομάδες άδεια ίσως αυτό είναι ευκαιρία για τα νέα παιδιά να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες. Φέτος θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό, όπως πιστεύω ότι θα είμαστε κι εμείς ανταγωνιστικοί».

 

Γ.Π.: «Το πρωτάθλημα όπως και πέρσι θα είναι ανταγωνιστικό. Θα υπάρξουν βέβαια και οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Αυτό φάνηκε και από το δεύτερο φιλικό που δώσαμε με τον ΟΦΗ. Εμείς σαν σύνολο θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

 

Οι προσωπικοί σας στόχοι;

 

Α.Μ.: «Με σκληρή δουλειά να πετύχει πρώτα απ’ όλα η ομάδα τους στόχους της και εγώ να καταφέρω να διακριθώ και να επιστρέψω στη Super League».

 

Γ.Π.: «Να πετύχει αρχικά η ομάδα τους στόχους της και μέσα από αυτό κι εγώ να πάρω εμπειρίες που θα με βοηθήσουν στη μετέπειτα καριέρα μου».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *