Πρόεδρος Λας Πάλμας: Δεν πωλείται ο Αραούχο

Ξεκάθαρο μήνυμα στην ΑΕΚ έστειλε ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ όσον αφορά το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο. Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, τόνισε πως ο Απάτσι δεν είναι προς πώληση.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραμίρεθ στο «gazzetta»:

 

«Η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν για τον Λιβάγια. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η τελική της πρόταση. Ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί κάνοντας κάποια κίνηση. Όσο για τον Αραούχο δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε. Έχω δεχθεί προτάσεις, αλλά δεν τις έχουμε λάβει υπόψη. Δυστυχώς υποβιβαστήκαμε στη δεύτερη κατηγορία τη φετινή σεζόν. Χρειάζεται να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και ο Σέρχιο Αραούχο θα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές μας την επόμενη σεζόν. Δεν βρίσκεται προς πώληση. Η ρήτρα του είναι πολύ υψηλή, στα 60 εκατ. ευρώ. Θα συνεχίσει μαζί μας. Από την πλευρά της ΑΕΚ δεν μας έγινε καμία κρούση για τον Αραούχο, αλλά όπως είπα δεν θέλουμε να τον δώσουμε».

 

Ο Ραμίρεθ, παράλληλα, ανέφερε ότι τόσο ο Λιβάγια όσο και ο Αραούχο βελτιώθηκαν σημαντικά με την παρουσία τους στην ΑΕΚ, προσθέτοντας ότι είναι ανοικτός στην παραχώρηση κι άλλων παικτών στην Ένωση.  «Η ΑΕΚ είχε μια θαυμάσια σεζόν και αυτό μέτρησε ώστε και οι δύο ποδοσφαιριστές μας να εξελιχτούν. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση με την ΑΕΚ και αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιον ποδοσφαιριστή θα συνεργαστούμε ξανά», κατέληξε.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *