Πρώτα η νίκη και μετά το βραβείο για τον Πόνσε

Ο Εζέκιελ Πόνσε αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Λαμία, με τον ίδιο να σημειώνει πως προέχει η νίκη της ομάδας, παρά το βραβείο που κέρδισε.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε…

Για το γεγονός πως ο Τσιντώτας τον θεωρεί δίκαια MVP: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, όλοι μαζί τα καταφέραμε όμως. Ήταν αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς».

Για το όμορφο γκολ που πέτυχε: «Ο Πέτρος έκανε ωραία σέντρα και ήταν ένα όμορφο γκολ και βοήθησα την ομάδα, έτσι όπως έπρεπε».

Για τις δύο σερί νίκες: «Είναι το λογικό ότι ανακτούμε την αυτοπεποίθηση μας, είμαι χαρούμενος για εμένα, για την ομάδα και το σύνολο».

Για το βραβείο του MVP: «Αυτό που πιστεύω είναι ότι υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες στην ομάδα, το σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει τα παιχνίδια και να είμαστε στον σωστό δρόμο. Δεν έχει σημασία ποιος παίρνει τα βραβεία».

Για το ότι έχασε ευκαιρίες με το καλό του πόδι και σκόραρε με το αριστερό: «Η αλήθεια είναι ότι εξαρτάται από την στιγμή. Αυτό που προσπαθώ είναι να βελτιώνομαι και να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες για να βοηθάω την ομάδα».

Για το ότι αντικατέστησε τον Αραούχο, έναν σημαντικό παίκτη πέρυσι για την ΑΕΚ: «Δεν μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης. Ξέρω τον Αραούχο, την αγάπη του κόσμου και πόσο σημαντικός ήταν. Εγώ με την δουλειά μου προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα».

Με ποιον στόχο θα ήταν ικανοποιημένος, προσωπικά, να βάλει 20-25 γκολ;«Όσα περισσότερα γκολ γίνεται για να βοηθήσω την ομάδα. Για μένα πάνω απ’ όλα να βοηθήσω την ομάδα και πιστεύω όσα περισσότερα γκολ βάλω, θα βοηθήσω την ομάδα».

Για την παρουσία του Μπογέ: «Όλοι γνωρίζουμε τον ποδοσφαιριστή Μπογέ και τα προσόντα του. Το μόνο που μένει είναι να έχει συνέχεια για να βοηθήσει την ομάδα».

Για τον αγώνα με την Μπενφίκα: «Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι και να εκπροσωπήσουμε επάξια την ομάδα και να αφήσουμε μια καλή εικόνα».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *