Πρώτη ήττα για την ΑΕΚ

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και σε ΖΑΟΝ για την 5η αγωνιστική της Pre League, με τελικό σκορ 3-2 υπέρ του ΖΑΟΝ.

 

Πολύ μουδιασμένα μπήκε η ΑΕΚ στο πρώτο σετ, δίνοντας την ευκαιρία στον ΖΑΟΝ, να αποκτήσει προβάδισμα 4-5 πόντων.

 

Οι φιλοξενούμενες είχαν τον αέρα, αύξησαν την διαφορά και πήραν το σετ με 13-25. Η ΑΕΚ αυτή την φορά προσπάθησε να αποκτήσει αυτή το πάνω χέρι στο σετ, με τις φιλοξενούμενες να δείχνουν και πάλι δυνατές.

 

Στο τέλος η Ένωση κατάφερε να πάρει το σετ με 25-20. Με φορά από το δεύτερο σετ η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμό, πήρε διαφορά και έκανε το σετ εύκολη υπόθεση αυτή την φορά, κερδίζοντας το με 25-15.

 

Σετ για γερά νεύρα το τέταρτο με τις δύο ομάδες να θέλουν και οι δύο την νίκη για διαφορετικό λόγο.Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να αποκτήσει μεγάλη διαφορά, με την ΑΕΚ να κυνηγάει το σκορ στον πόντο. Τελικά η ομάδα του ΖΑΟΝ ήταν πιο ψύχραιμη και πήρε το σετ με 23-25.

 

Τάι μπρέικ στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν διακαώς και οι δύο το παιχνίδι-το σετ και την νίκη αντίστοιχα. Τελικά τα κατάφερε η ομάδα της Κηφισιάς υποχρεώνοντας την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα.

 

Να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ τίμησε την Μυρτώ, δίνοντας της της μια εμφάνιση της ομάδας και μια ανθοδέσμη.

 

Τα σετ: 13-25, 25-20, 25-15, 23-25, 10-15.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *