Πόντος τίτλου

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για τον πολύτιμο βαθμό που πήρε η ΑΕΚ στη Λεωφόρο, χάρη στο γκολ του Λιβάγια.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Κι εκεί που λέγαμε ήττα και πάλι κριτική και γκρίνια, ήρθε ο Λιβάγια κι έσωσε την παρτίδα και κράτησε την ομάδα στην κορυφή. Μεγάλος βαθμός ψυχολογίας για την ομάδα, αφού την Πέμπτη με το πολύ καλό ηθικό, θα νικήσει ττη Ριέκα, θα προκριθεί άξια και δίκαια.

 

Το ματς με τον ΠΑΟ, είχε καλύτερη ομάδα την ΑΕΚ, όπως παραδέχτηκε ο Ουζουνίδης, αλλά πιο παθιασμένο τον ΠΑΟ και τα ματς αυτά τα νικά η καρδιά και το πάος. Στα του αγώνα, η αμυντική συμπεριφορά του Γιόχανσον στα στημένα και οι εμπνεύσεις του Μάνταλου έλλειψαν. Η ΑΕΚ ζει με τις απουσίες της, αλλά βλέπουμε και τα κενά που άφησαν αυτοί οι δύο. Η άμυνα με τον κομάντο Βράνιες να παίζει στα τελευταία λεπτά όλο τον ΠΑΟ ήταν πολύ καλή.

 

Η ομάδα στο κέντρο έδειξε αργή και δεν είχε κάθετο παιχνίδι. Επιθετικά ο Λιβάγια είναι λίρα εκατό και δείχνει να βγαίνει μπροστά στα δύσκολα, αφού και με ΠΑΟΚ και με ΠΑΟ σκοράρει και δίνει πόντους.

 

Ο Χιμένεθ σίγουρα έχει κοουτσάρει και καλύτερα, αλλά σε τρίτο ντέρμπι φεύγει αλώβητος. Για τη συμπεριφορά του, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Λίγη ψυχραιμία να έχει ο συμπαθής Ισπανός.

 

Η ομάδα έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και η συνέχεια είναι βατή. Με 2-3 μεταγραφές τον Δεκέμβριο, θα κάνουμε καλά ΑΕΚούγεννα!!!

 

Την Πέμπτη πρόκριση και φύγαμε…

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *