Σάκοτα: Ήμασταν τυχεροί στο τέλος

Στην τύχη που είχε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Χαλκίδα επί της Κύμης στάθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα.

 

Ο κόουτς της Βασίλισσας τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, που κατάφερε να κερδίσει ένα εκτός έδρας παιχνίδι και συγχαρητήρια στην Κύμη, που ήταν από τις πιο δύσκολες ομάδες που παίξαμε. Ήταν τόσο καλά στημένη και οργανωμένη που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ.

 

Στο τέλος ίσως ήμασταν λίγο τυχεροί, καθώς όταν το παιχνίδι κρίνεται στις βολές, η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Πιστεύω, όμως, ότι θέλαμε πάρα πολύ το ματς. Συγχαρητήρια πάλι στην Κύμη, καθώς παίζουν ωραίο μπάσκετ και κερδίζουν τα παιχνίδια. Τους εύχομαι ότι καλύτερο».

 

Για το αν δείχνει αντικατάσταση η μη χρησιμοποίηση του Ελόνου: «Έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Είπαμε πριν από το παιχνίδι, αν δεν χρειαστεί να μην τον ζορίσουμε, αφού σε τρεις ημέρες έχουμε και άλλο παιχνίδι».

 

Για το πως η ΑΕΚ κερδίζει Ολυμπιακό, ΠΑΟ και εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη, αλλά χάνει κάποια ματς στην Ελλάδα: «Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν έχουν τόσο μεγάλα ρόστερ οι ομάδες για να αντέξουν τα συνεχόμενα παιχνίδια.

 

Θέλοντας και μη, αν και δεν το θέλουμε αυτό εμείς οι προπονητές, φαίνεται κάποιοι παίκτες να δίνουν περισσότερη ενέργεια στην Ευρώπη ή έχουν μεγαλύτερο κίνητρο στα ντέρμπι. Υπάρχει κούραση, υπάρχουν και τραυματισμοί».

 

Για τον Βασιλόπουλο: «Έχουμε δύο λεπτά σημεία. Δεν έχουμε πολλές αλλαγές στις θέσεις του γκαρντ και στη θέση ‘4’, σαν μπακ-απ και αμυντικό τριάρι, όπως είχαμε πέρυσι τον Μιλόσεβιτς. Η αρχική ιδέα ήταν να έρθει ο Περπέρογλου, αλλά δεν τον άφηνε η ομάδα του. Οπότε βρήκαμε έναν παίκτη με το ίδιο αγωνιστικό στυλ και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *