Σάκοτα: Δεν είμαστε το φαβορί

Ως αουτσάιντερ έχρισε την ΑΕΚ ο Νττράγκαν Σάκοτα. Ο προπονητής της Βασίλισσας είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κύμη:

 

Για τον αγώνα: «Ο στόχος ήταν να κερδίσουν και το κάναμε. Κάπως έτσι περίμενα το παιχνίδι. Το ίδιο θα ήταν ακόμα κι αν παίζαμε με ομάδα με καλύτερο υλικό από εμάς. Δεν έ χουμ περιθώριο να κάνουμε προοονήσεις και να φτιάξουμε τη φόρμα μας, εστιάζουμε στα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ευχαριστημένοι, ήμασταν πιο πιεστικοί και σκοράραμε στον αιφνιδιοασμό. Είχε σημασία για εμάς μόνο να κερδίσουμε».

 

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο μεταγραφής: «Όχι. Δεν υπάρχει θέμα. Είναι αργά. Οποιοσδήποτε αν έρθει αυτή τη στιγμή είναι σε άλλο ρυθμό, εμείς είμαστε σε άλλο ρυθμό. Αυτοί είμαστε, δεν είχαμε δυστυχώς περιθώρια να βελτιωθούμε. Είναι θέμα κούρασης πιο πολύ. Η κούραση έρχεται και περνάει, αλλά πρέπει ψυχολογικά να γυρίσεις στον καλό ρυθμό».

 

Για τη συνέχεια στα πλέι οφ: «Δεν μπήκαμε σε διαδικασία να διαλέξουμε αντίπαλο. Όλες οι ομάδες που ήταν μπροστά μας ήταν καλύτερες στο πρωτάθλημα και σίγουρα, τώρα, δεν είμαστε το φαβορί».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *