Σάκοτα: Η διαιτησία μας… χαλάει εδώ και 20 χρόνια

Καθόλου καλό πρόσωπο δεν έδειξε η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος τα έβαλε και με τη διαιτησία.

 

Αναλυτικά όσα είπε μετά τον αγώνα με τους «πράσινους»:

 

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έπαιξαν δύο ομάδες που έχουν διαφορά στο ταλέντο και βρίσκονται σε διαφορετικούς ρυθμούς. Πιο φρέσκος με όρεξη ο Παναθηναϊκός κι εμείς με την καμπύλη της ενέργειας να έχει φτάσει στο πάτωμα. Θέλουμε κάποιες μέρες και κάποιες προπονήσεις να συνέλθουμε.

 

Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε καλή προπόνηση. Η διαιτησία επηρέασε με την αποβολή του Γκρν που μας χάλασε τα σχέδια και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Σεβασμός δεν υπάρχει από τους διαιτητές. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός και φρέσκος και είναι πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα».

 

Για το αν άδειασε η ΑΕΚ: «Δεν το θεωρώ, έτσι είναι. Σε οποιαδήποτε μετά βγαίνει εκτός για επτά ημέρες. Συνήθως ξεκινούν τα πλέι οφ με τις ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά. Έχεις αρκετό χρόνο να συνέλθεις. Θυμόμαστε το 2002 που ο Παναθηναϊκός μετά την Μπολόνια έχασε από τον Ολυμπιακό. Από τότε άλλαξαν κι έδωσαν επτά ημέρες. Για εμάς κι ένας να φύγει από το παιχνίδι τι να παίξουμε. Δεν μιλάω για φιλοδοξίες νίκης, αλλά για ένα κανονικό παιχνίδι να το τελειώσουμε χωρίς τραυματισμούς».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *