Σάκοτα: Κάποιοι έπαιξαν εγωϊστικά στο τέλος

Αρκετά παράπονα από τους παίκτες του για την ήττα από τον Προμηθέα είχε ο Ντράγκαν Σάκοτα.

 

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα που πάλεψε μέχρι τέλους και πάντα αξίζει συγχαρητήρια η ομάδα που παλεύει. Έχω την εντύπωση ότι εμείς τους δώσαμε το παιχνίδι με τις κακές επιλογές στο τέλος. Για ακόμη μία φορά αξίζει να προσπαθείς μέχρι το τέλος, όπως φάνηκε. Είναι μια ήττα που στεναχωρεί πάρα πολύ. Έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι πάρα πολύ νωρίς. Σταματήσαμε νωρίς να παίζουμε. Κάποια παιδιά ξεκίνησαν να παίζουν εγωιστικά, χωρίς συνεργασίες και έτσι χάσαμε το ματς τελικά. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς και στον Προμηθέα».

 

Για το γεγονός πως δεν κερδίζει η ΑΕΚ εκτός έδρας: «Προσπαθούμε και εμείς να καταλάβουμε. Το πρωτάθλημα είναι πιο ισοδύναμο πλέον, αλλά είχαμε και πιο δύσκολο πρόγραμμα από άλλες ομάδες. Σε όλα τα ματς που θυμάμαι, από αυτά που παίξαμε, μόνο εδώ είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και με τον Άρη στο τέλος. Είχαμε την ευκαιρία σήμερα, την χάσαμε όμως. Θα έχουμε μπροστά μας, πολλές ώρες για να αναλύσουμε τι έχει γίνει. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ελπίζω ότι μπορούμε να προλάβουμε στην συνέχεια να ανακάμψουμε»

 

Για τον Προμηθεα και πρωτάθλημα: «Είναι πιο δυνατό πλέον το πρωτάθλημα. Ευχάριστο είναι για Προμηιθέα που είναι ανεβασμένος τα τελευταία χρόνια. Μαζί με Λαύριο κάνουν σπουδαία πράγματα φέτος. Αυτό είναι καλό για το πρωτάθλημα. Εμείς χρειαζόμασταν τη νίκη, αλλά έτσι είναι το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *