Σάκοτα: Να είμαστε υγιείς στο Final Four

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη νίκη επί του ΓΣΛ Φάρου, αλλά και το Final Four του Basketball Champions League.

 

Αρχικά, ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε το ματς με τον Φάρο στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είμαστε πιο ποιοτική ομάδα, απλά είμαστε σε μια περίοδο που έχουμε πέσει αρκετά. Ήταν σημαντικό αυτό το ματς για εμάς, για να γυρίσουμε στις νίκες. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση οι νίκες. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, είχαμε και απουσίες. Το παιχνίδι κρίθηκε στην καλύτερη άμυνα στο δεύτερο μέρος, που είχαμε αλλαγές στα πικ εν ρολ. Κουράστηκε και ο Μπαρτ με το κυνήγι μας. Δεν τον ακολούθησαν οι υπόλοιποι και το εκμεταλλευτήκαμε με τα ριμπάουντ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και πολύ σημαντικό για τη θέση που θέλουμε να είμαστε στο τέλος».

 

Για τη συνέχεια, σχολίασε: «Έχουμε 20 μέρες μέχρι το Final 4 ή λιγότερες αν παίξουμε με τον Προμηθέα. Καλό θα είναι αυτό, για να έχουμε ένα παιχνίδι πριν το Final 4 στα πόδια μας. Θα δώσουμε και δύο μέρες ρεπό και στη συνέχεια θα κάνουμε προπονήσεις για να είμαστε πιο έτοιμοι για τη συνέχεια. Να είμαστε και όλοι υγιείς, γιατί χωρίς όλους, δεν είμαστε ίδια ομάδα».

 

Για το ότι είναι μαθημένος στα δύσκολα, ανέφερε: «Θα προτιμούσα τα εύκολα (γέλια). Είναι δύσκολη έτσι κι αλλιώς η προπονητική. Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη και δικαιολογίες. Μας κάνουν συνέχεια κριτική αν δεν κερδίζουμε, άνθρωποι είμαστε κι εμείς και προσπαθούμε».

 

Στο σχόλιο του στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Ήταν σημαντικό να μην κάνουμε άλλο λάθος. Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο και θέλουμε να φτιάξουμε το κλίμα με νίκες. Ο αντίπαλός μας ήθελε τη νίκη, αλλά εμείς είμαστε πιο ποιοτική ομάδα και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλάξαμε την άμυνά μας στο πικ εν ρολ και περιορίσαμε τα τρίποντα του Φάρου. Ήταν καθοριστικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη. Η νίκη αυτή έχει μεγάλη σημασία για την ψυχολογία μας. Καλή συνέχεια στον Φάρο και στην προσπάθεια παραμονής που κάνει».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *