Σάκοτα: Σημασία έχει η νίκη

Η ΑΕΚ συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα και παρέμεινε στο κυνήγι της 3ης θέσης. Ο Ντράγκαν Σάκοτα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

 

Για το ματς: Συγχαρητήρια στα παιδιά και για τη νίκη και την απόδοση. Μετά από τη διακοπή, σκέφτεσαι τι ρυθμο θα έχεις. Εκτός από τις βολές, 11 χαμένες, που δεν είναι πραγματικό νούμερο. Τα υπόλοιπα είναι ΟΚ. Σίγουρα μπορούμε καλύτερα. Η Ρόδος θα παλέψει 4άδα και έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Υπήρχε φόβος μη χαλαρώσουμε μετά από την επιτυχία. Έλειπαν πέντε παίκτες από την προπόνηση. Αλλά είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Σημασία έχει η νίκη. Πήραμε και τη διαφορά. Συνεχίζουμε με φιλοδοξίες».

 

Για το αν το μυαλό βρισκόταν και στη Νίμπουρκ: «Δεν νομίζω, επειδή έχουμε μιλήσει από την αρχή και είπαμε ότι έχει μεν σημασία το επόμενο παιχνίδι, αλλά δεν βοηθά να το σκεφτόμαστε από πριν. Είναι άλλη ομάδα και άλλο στιλ η Νίμπουρκ κι από την άλλη στο πρωτάθλημα υπάρχει ένα χρέος. Χάσαμε στον πρώτο γύρο από τον Κολοσσό κι άρχισε μια κακή πορεία έκτοτε. Έπρεπε να είμαστε σοβαροί. Δεν είπαμε τίποτα για Νίμπουρκ. Από αύριο θα τη σκεφτούμε».

 

Για το βάθος του πάγκου της ΑΕΚ: «Από ένα σημείο και μετά σήμερα σκεφτόμουν το χρόνο συμμετοχής κάποιων παιδιών. Να μην ξεπεράσουν τα 20 λεπτά και το καταφέραμε. Όσο υπάρχουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα πρέπει να έχεις τόσους παίκτες και παραπάνω. Είδατε χθες και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που γέμισαν τα ρόστερ τους. Οι ομάδες έχουν ανάγκη τα πολλά παιδιά. Εμείς δεν ξέρουμε πόσο μακριά θα πάμε στην Ευρώπη, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *