Σάκοτα: Το καλύτερό μας παιχνίδι για 30 λεπτά

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση που έκαναν οι αθλητές του και τη νίκη που πήραν στον αγώνα με το Λαύριο έμεινε ο Ντράγκαν Σάκοτα.

 

Στη συνέντευξη Τύπου, ο κόουτς της Βασίλισσας δήλωσε για:

 

-το ματς με το Λαύριο: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη για την διαφορά, γιατί και αυτό ήταν σημαντικό σήμερα, αν και δεν ήταν πρώτος στόχος η διαφορά, αλλά το να κερδίσουμε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις φέτος. Παίξαμε για 30 και κάτι λεπτά, το καλύτερο παιχνίδι μας, πιστεύω φέτος. Εννοείται σκεφτόμουν και τον χρόνο συμμετοχής. Ο Χάρις για παράδειγμα ήταν άρρωστος. Το σκορ δεν πήγε όπως θα το θέλαμε στο τέλος και αναγκάστηκα να βάλω και άλλους παίκτες ξανά στο ματς. Υπάρχουν κάποια πράγματα στην διαιτησία που δεν μου αρέσουν. Θα πρέπει να υπάρχει ένα βίντεο και να μας πουν οι διαιτητές αν δεν είναι αντιαθλητικό το φάουλ που έκανε ο αντίπαλος στο τέλος, σε σημείο που κρίνεται το παιχνίδι. Γιατί δεν το έδωσε, το ξέρει μόνο ο ίδιος. Πετύχαμε αρκετούς στόχους σήμερα και είμαστε ευχαριστημένοι».

 

-το αν ο Ντούσαν Σάκοτα θα προλάβει τη Στρασμπούρ και πώς το βλέπει το ματς αυτό: «Για τον Ντούσαν δεν ξέρω. Και να είναι καλύτερα, έχει μείνει εκτός προπονήσεων για 10 μέρες και αυτό είναι σημαντικό. Δεν μπορεί να προβλέψει κανένας πότε θα υποχωρήσει το αιμάτωμα που τον εμποδίζει να κάνει κάποιες κινήσεις, γιατί επηρεάζει το νεύρο. Σίγουρα είναι καλύτερα, αλλά θα δούμε. Ναι μεν χάσαμε δύο φορές από τη Στρασμπούρ και στο τελευταίο ματς, με 1 πόντο. Τώρα που το συζητάμε, ευτυχώς το χάσαμε. Τώρα είμαστε στους «8», άρα μάλλον ήμασταν τυχεροί σε αυτή την ήττα. Πάντα πρέπει να υπάρχει εγωισμός σε μεγάλες ομάδες και να σκέφτονται να κάνουν διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με τα ματς που έχασαν. Έτσι θέλω να σκέφτομαι εγώ και έτσι θέλω να πιστεύω ότι σκέφτονται και οι παίκτες. Είναι η ευκαιρία μας. Όλα τα παιδιά έχουν όρεξη. Υπάρχει και αντίπαλος. Πρέπει να τον διαβάσουμε καλά. Είναι και περίεργο που δεν παίζεις για τη νίκη απαραίτητα, αλλά παίζεις και για τη διαφορά. Δεν είναι σύνηθες αυτό, αλλά είναι ο κανονισμός αυτής της διοργάνωσης. Είμαστε ικανοί να παίξουμε καλά και στο εκτός έδρας, οπότε το ματς στο ΟΑΚΑ πρέπει να το δούμε ως πρώτο ημίχρονο».

 

-το αν υπάρχουν σκέψεις για απόκτηση παίκτη: «Προς το παρόν όχι και αυτό δεν είναι θέμα για αυτή την στιγμή. Δεν ξέρεις ποτέ, χτύπα ξύλο, τι μπορεί να συμβεί».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *