Σάκοτα: Όλοι πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο

Την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το Κύπελλο Ελλάδας από τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Ντούσαν Σάκοτα.

 

«Δεν υπάρχει κανείς στην ομάδα που να μην το πιστεύει. Ήδη τους νικήσαμε μία φορά, στο πρωτάθλημα. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε απέναντί μας μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αλλά και ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί πεσμένος. Είδαμε πόσο δυνατός είναι στην καλή του μέρα. Ο κόσμος διψάει για ένα τρόπαιο», τόνισε ο κόουτς της Βασίλισσας στο «Documento».

 

«Η ΑΕΚ δεν έχει μάθει τον κόσμο της να έρχεται στο γήπεδο όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα. Πριν από τέσσερα χρόνια η ομάδα βρισκόταν στην τρίτη κατηγορία. Η πρόοδος απαιτεί χρόνο, λάθη και κατανόηση. Όχι ενθουσιασμό και εύκολη απογοήτευση. Πόσα χρόνια έβλεπε ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό να σαρώνει τους τίτλους; Στην Ελλάδα όλοι λένε υπομονή αλλά κανένας δεν τη διαθέτει. Όλοι λένε ότι ο προπονητής κοιμάται», πρόσθεσε.

 

Όσο για το τι θα άλλαζε στην ομάδα: «Να αποκτήσει πιο ζεστό σπίτι. Το ΟΑΚΑ φαίνεται μισοάδειο ακόμη και όταν έχει 5000 κόσμο. Κοιτάζουμε να μετακομίσουμε σε ένα από τα δύο κλειστά γήπεδα του τένις του ΟΑΚΑ. Το μικρότερο έχει 4.800 θέσεις, το μεγαλύτερο 10.000. Για να χτίσεις κάτι μεγάλο χρειάζεσαι εργοστάσιο».

 

Μιλώντας για τον Μάκη Αγγελόπουλο είπε: «Είναι σταθερός στις θέσεις του και όχι σαν κάτι περίεργους προέδρους, που επηρεάζονται από διάφορα πράγματα και αλλάζουν απόψεις. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα βοηθάει μία ομάδα. Όταν όλοι είναι φίλοι μεταξύ τους θα μπει και το σουτ».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *