«Σαφής η επιθυμία Μελισσανίδη για ταχύτερη δυνατή κατασκευή της Αγ. Σοφιάς»

Ο πολιτικός μηχανικός της εταιρείας «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ», Ιωάννης Μικέλης μίλησε για την πορεία των έργων κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς».

 

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Live Sport»:

 

«Σε αυτή τη φάση οι εργασίες έχουν αναπτυχθεί στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου. Έχει ολοκληρωθεί η θεμελίωση στους περισσότερους τομείς, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν φτάσει ακόμη και στην κατασκευή του άνω διαζώματος. Επιπλέον έχει αρχίσει η ανέγερση των τριών εκ των τεσσάρων πυλώνων από τους οποίους θα αναρτηθεί το στέγαστρο. Το γήπεδο ήδη δίνει μια εικόνα της μορφής του, κάτι που θα γίνει ακόμη πιο έντονο με την τοποθέτηση των πρώτων κερκίδων στο βόρειο τμήμα τις προσεχείς μέρες».

 

Όσο για το χρονοδιάγραμμα του έργου; «Το όλο πρότζεκτ είναι σύνθετο και αλληλεπιδρά με όμορα τεχνικά έργα. Ως εκ τούτου θα ήταν ανεύθυνο από μέρους μας να δώσουμε κάποιο χρόνο για διεξαγωγή αγώνων. Το στοιχείο που από την πρώτη στιγμή έχει καταστεί σαφές είναι η αγωνία και η επιθυμία του κ. Μελισσανίδη για την ταχύτερη δυνατή υλοποίηση του έργου. Αυτό αποτελεί και το στοίχημα της ‘ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ’, πάντα σε συνδυασμό με την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα της κατασκευής».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *