Σιμόες: Παίζουμε για το νταμπλ

Για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας μίλησε ο Αντρέ Σιμόες, θέλοντας η ΑΕΚ να κάνει το νταμπλ και όχι να δώσει απαντήσεις στον ΠΑΟΚ.

 

«Τι απαντήσεις να δώσουμε και σε ποιον; Δεν θα παίξουμε για να απαντήσουμε στον ΠΑΟΚ. Θα παίξουμε για να κάνουμε το νταμπλ! Εχουμε παίξει μεταξύ μας και έχει φανεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Τους κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ παίζοντας μάλιστα και με παίκτη λιγότερο όταν σκοράραμε και στην Τούμπα όλοι είδαν τι συνέβη. Εμείς συμμετείχαμε σε τρεις διοργανώσεις και παίξαμε την καλύτερη μπάλα. Αυτό αποδεικνύει τα πάντα», δήλωσε στη «Live Sport» ο Πορτογάλος μέσος.

 

«Νομίζω ότι γενικά η φετινή χρονιά είναι μια τρελή χρονιά. Το θετικό είναι ότι πάντα πιστεύουμε μέχρι το τέλος του κάθε παιχνιδιού πως θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν το κάναμε μια φορά, αλλά σε πολλά παιχνίδια. Είναι δείγμα της ποιότητας και της νοοτροπίας της ομάδας», πρόσθεσε ο αρχηγός της Ένωσης.

 

Τέλος, σχολιάζοντας το καταπληκτικό γκολ του Χριστοδουλόπουλου απέναντι στην ΑΕΛ, είπε: «Απίστευτο. Η έμπνευση, η εκτέλεση. Δες τη φάση όμως. Εκτελεί το κόρνερ ο Σέχριο, πηδάνε τόσοι παίκτες για κεφαλιά. Ο μόνος που δεν κάνει κίνηση είναι ο Λάζαρος ο οποίος περιμένει στη γωνία της μικρής περιοχής. Και η μπάλα περνάει από όλους και πάει σε αυτόν που κάνει το μαγικό. Αν σε θέλει».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *