Σι: Γι’ αυτό έφυγα από την ΑΕΚ

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την ΑΕΚ στα μέσα της φετινής σεζόν αποκάλυψε ο Μπάντζα Σι. Παράλληλα, άφησε κάποιες αιχμές για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

 

Αναλυτικά όσα είπε στο «bebasket.fr»:

 

«Πήγα στην ομάδα τον Σεπτέμβριο. Στην αρχή έπαιζα σε πολλά παιχνίδια και είχα πολύ χρόνο συμμετοχής. Μετά, ήταν ένα παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη και είχα αγωνιστεί μόλις για οκτώ λεπτά. Ο κόουτς τότε, Σωτήρης Μανωλόπουλος, με είδε μετά το ματς και μου είπε να μην ανησυχώ, ενώ μου ζήτησε να του εξηγήσω τα συστήματα, όταν αγωνίζομαι στις θέσεις “3” και “4”. Του απάντησα ότι ξέρω τα συστήματα και ότι θα κάνω υπομονή. Στη συνέχεια, δεν άλλαξε κάτι και αγωνιζόμουν λιγότερο από δέκα λεπτά στα επόμενα παιχνίδια. Έτσι, πήγα στον κόουτς και τον ρώτησα τι γίνεται και εκείνος μου απάντησε το ίδιο. Ότι του αρέσει ο τρόπος δουλειάς μου κ.ο.κ.

 

Δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς τι συνέβη, αλλά στη συνέχεια η ομάδα έλυσε τη συνεργασία της με τον προπονητή και με ενημέρωσαν πως θα ήμουν ο έβδομος ξένος, στην ελληνική λίγκα. Ο νέος κόουτς, Ντράγκαν Σάκοτα, μου είπε ότι αν ήθελα να μείνω στην ομάδα, τότε θα έπαιζα για πέντε με έξι λεπτά στο Champions League, καθώς υπάρχουν πολλοί παίκτες. Στους επόμενους δύο μήνες έκανα κανονικά προπονήσεις με την ομάδα, έως ότου μου δόθηκε η ευκαιρία να αποχωρήσω και να βρω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *