Στα κιτρινόμαυρα το Αγρίνιο για την ΑΕΚΑΡΑ

Με την παρουσία του λαού της θα αγωνιστεί στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό η ΑΕΚ. Παρά την αρχική απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της Ενωσης με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τελικά οι κιτρινόμαυροι θα δώσει βροντερό παρών σε μια δύσκολη αποστολή. Κι αυτό διότι οι δύο ΠΑΕ, λόγω των άριστων σχέσεων που έχουν τα βρήκαν σε όλα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

 

«Κατόπιν συνεννόησης των ΠΑΕ Παναιτωλικός και ΠΑΕ ΑΕΚ, υποβλήθηκε κοινό αίτημα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για ανάκληση της χτεσινής απόφασης περί απαγόρευσης κάθε μετακίνησης οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον αγώνα αύριο στο Αγρίνιο.

 

Υπήρξε επικοινωνία των προέδρων των δύο ΠΑΕ με τον Υφυπουργό, σε πολύ καλό κλίμα, με εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις τους ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της αστυνόμευσης του αγώνα και να διασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση των φιλοξενούμενων από το γήπεδο.

 

Επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για διεξαγωγή αγώνων παρουσία φιλάθλων και από τις δυο ομάδες, χωρίς εντάσεις και προβλήματα. Κατόπιν αυτών, ανακλήθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού η απαγόρευση μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της ΑΕΚ για τον αγώνα Παναιτωλικός – ΑΕΚ της 21ης Σεπτεμβρίου στις 20:00».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *