Στα μέσα Δεκέμβρη η υπογειοποίηση – Επιβεβαίωσε την Περιφέρεια ο Ανδριόπουλος

Ο πρότζεκτ μάνατζερ της “Αγιά Σοφιάς”, Δημήτρης Ανδριόπουλος μίλησε για το θέμα της υπογειοποίησης και επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της κα Κοσμίδη από την Περιφέρεια Αττικής. 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
 

«Προχωράμε κανονικά. Δεν έχει αλλάξει τίποτε», δήλωσε ο κ. Ανδριόπουλος και προσέθεσε «Στις 10-15 Δεκεμβρίου αναμένεται να εγκατασταθεί η ΙΝΤΡΑΚΑΤ στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πιάσει δουλειά και να αρχίσουν τα έργα. Οι διαδικασίες είναι όπως τις περιέγραψε η κα Κοσμίδη. 

 

Έχει εγκρίνει θετικά το Ελεγκτικό Συμβούλιο και απομένει να καθαρογραφτεί η απόφαση. Το περιμένουμε τις προσεχείς ημέρες. Τα επικαιροποιημένα δικαιολογητικά της ΙΝΤΡΑΚΑΤ είναι έτοιμα και θα κατατεθούν άμεσα. Η υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ και την Περιφέρεια είναι υπόθεση μίας ημέρας και αμέσως μετά ξεκινά το έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια». 

 

Εν συνεχεία ο κ. Ανδριόπουλος ανέλυσε ακόμη περισσότερο το έργο και την εκτίμηση του χρονοδιαγράμματος αποπεράτωσης του «Ηδη κλιμάκιο της ΙΝΤΡΑΚΑΤ κάνει μετρήσεις και προετοιμάζεται για να είναι όλα έτοιμα. Εκτιμούμε ότι 10-15 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει το έργο. Από εκεί και πέρα η διάρκεια του έχει ένα εύρος 8-16 μήνες. 

 

Διότι έχουμε να κάνουμε με υπόγεια δίκτυα κάτω από το δρόμο, τα οποία δεν γνωρίζει κανένας και θα τα δούμε για πρώτη φορά όταν γίνει το σκάψιμο. Για αυτό υπάρχει μια τέτοια απόκλιση. Δεν έχει αλλάξει τίποτε και προχωράμε κανονικά. Οσα ειπώθηκαν και συμφωνήθηκαν στην τελευταία συνάντηση μας στην Περιφέρεια Αττικής ισχύουν κανονικά». 

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *