Στην ΑΕΚ περιμένουν να εφαρμοστούν οι νόμοι

Στην ΑΕΚ έχουν το δίκαιο με το μέρος τους. Όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και όλος ο πλανήτης είδε τον Ιβάν Σαββίδη να οπλοφορεί, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

 

Επίσης, όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή, όσα δημοσιεύονται στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, όσα είδαν τα μάτια όλου του κόσμου εντός κι εκτός συνόρων από το άφθονο οπτικοακουστικό υλικό που κάνει το γύρο στα ΜΜΕ, αλλά και η ανακοίνωση της FIFA δεν αφήνουν κατά τους ανθρώπους της ΑΕΚ κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και στην Ένωση περιμένουν να εφαρμοστούν οι νόμοι.

 

Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει πουθενά πως η ΑΕΚ αρνήθηκε να παίξει, αφού υπήρχαν συνθήκες τρομοκρατίας και ο διαιτητής δεν κάλεσε ποτέ τις ομάδες να επιστρέψουν στο γήπεδο εντός «εύλογου χρονικού διαστήματος», ούτε και αναφέρει κάτι τέτοιο στο φύλλο αγώνα.

 

Με τα τωρινά δεδομένα, στην ΑΕΚ θεωρούν πως θα πάρουν τον αγώνα με 0-3 στα χαρτιά, ενώ ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μηδενιστεί και να του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το τρέχον και άλλοι δύο από το επόμενο πρωτάθλημα, πέρα από ποινές κεκλεισμένων των θυρών (τουλάχιστον δύο αγωνιστικές) και πρόστιμα. Ο πειθαρχικός κώδικας προβλέπει ακόμη και ποινή υποβιβασμού εφόσον η ομάδα κριθεί υπαίτια για εκφοβισμό του διαιτητή από τον Ιβάν Σαββίδη που οπλοφορούσε ή τον Λούμπος Μίχελ που καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα πως είπε στον διαιτητή Κομίνη «Σήμερα τελείωσες».

 

Την ίδια στιγμή, το νομικό τμήμα της ΠΑΕ εργάζεται πυρετωδώς για να αντικρούσει κάθε πιθανό και απίθανο επιχείρημα που θα χρησιμοποιήσει η άλλη πλευρά, προκειμένου να αποφύγει τις κυρώσεις ή να έχει τις μικρότερες δυνατές ζημίες.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *