Στην αποτελεσματικότητα στάθηκε ο Ουζουνίδης

Στις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ και στην αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του Δικεφάλου…

 

Για την εικόνα της ΑΕΚ;

 

«Το παιχνίδι έχει ξεκάθαρη εικόνα. Κερδίζει όποιος βάζει τα γκολ. Κάναμε δυο λάθη τα πληρώσαμε. Ο αντίπαλος έκανε δέκα δεν πλήρωσε κανένα. Νομιζω ότι γενικά είχαμε καλή εικόνα σαν ομάδα, αλλά πρέπει να είσαι αποτελεσματικός. Στο ποδόσφαιρο μετρούν τα γκολ. Δεν τα βρήκαμε, οπότε δεν μπορούμε να βρούμε άλλη δικαιολογία».

 

Για το ποιος έκανε λάθος στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ;

 

«Δεν μπορείς να αφήνεις τον Πρίγιοβιτς ελεύθερο μέσα στην περιοχή. Αυτή είναι η ικανότητά του. Ενας παίκτης που σε ολο το ματς σχεδόν δεν ήρθε σε επαφή με τη μπάλα, αλλά μέσα στην περιοχή είναι ο Πρίγιοβιτς. Ειπαμε: Ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε. Εμείς στα πολλά λάθη του ΠΑΟΚ δεν τα αξιοποιήσαμε. Είχαμε δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά δεν μένουμε σε αυτά. Είναι μέσα στο παιχνίδι τα λάθη».

 

Για την πορεία της ΑΕΚ μετά τις ήττες από Αγιαξ και ΠΑΟΚ;

 

«Χάσαμε από τον Αγιαξ και ένα ντέρμπι. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου για εμάς. Εξαρτάται και πως έρχεται η ήττα. Από το σημερινό παιχνίδι μπορώ να έχω παράπονα από την απόδοση των παικτών μου. Η εικόνα αυτή ήταν κακή για να με βάλει σε προβληματισμό; Δε νομίζω! Ειπα στους παίκτες μου μέσα ότι οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές φαίνονται στις δύσκολες καταστάσεις. Άρα, πρέπει να βγάλουμε εγωισμό, ακόμα και θυμό για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην πορεία».

 

Για την πορεία του ματς κι αν η ΑΕΚ έχασε τη συγκέντρωσή της;

 

«Όταν χάνεις 2-0 κάναμε αλλαγές για να κάνεις πιο επιθετική την ομάδα. Αφήνεις χώρους, αλλά μέχρι το τέλος του ματς χάναμε ευκαιρίες».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

One thought on “Στην αποτελεσματικότητα στάθηκε ο Ουζουνίδης

  • 24/09/2018 at 9:53 am
    Permalink

    Γιατί δεν μας λες για τα δικά σου λάθη στις επιλογές σου Μαρίνο ;; Ήταν άμυνα και κέντρο αυτό που κατέβασες ;; Και δεν έφτανε αυτό βγάζεις επιθετικό και βάζεις αμυντικό ενώ χάνεις με δύο γκολ διαφορά , μάλλον έχασες την μπάλα . Πολλά τα λάθη σου και η Α.Ε.Κ δεν τα σηκώνει !!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *