Στον αγώνα των «απαντήσεων» γίναμε η ίδια η ερώτηση

Aπώλειες τίτλων με ήττες σε τελικό Κυπέλλου έχουμε βιώσει και στο παρελθόν. Το συναίσθημα που έχουμε, όμως, οι περισσότεροι μετά την ήττα του Σαββάτου δύσκολα να το θυμηθούμε για άλλη φορά…

 

Και το 2009 είχαμε στεναχωρηθεί (ενδεχομένως και πονέσει…), αλλά είχαμε δει ματσάρα και μία ΑΕΚ που στις λεπτομέρειες έμεινε ελάχιστα εκατοστά πίσω από τον τελικό νικητή. Και το 1995 μας είχε πειράξει η ήττα από τον Παναθηναϊκό του Γ. Βαρδινογιάννη, αλλά ο Μπάκας «απορρόφησε όλη τη φαιά ουσία μας»…  Και το 2006 είχαμε ενοχληθεί πολύ από εκείνο το 0-3, αλλά τότε επικρατούσαν άλλες λογικές (που πιστέψαμε πως είχαμε αφήσει πίσω από το 2013 κι ύστερα…). Και πέρυσι μας «πάγωσε» η εικόνα της Ένωσης στον τελικό του ΟΑΚΑ, αλλά ήμασταν όμως οι δίκαιοι και φρέσκοι πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ στον τελικό της 11ης Μαϊου 2019 είναι μία συνθήκη που έχει πειράξει όσο καμία άλλη παρόμοια, δηλαδή ήττα σε τελικό Κυπέλλου. Στον αγώνα των «απαντήσεων» γίναμε η ίδια η ερώτηση… Μείναμε πολύ πίσω, γιατί δεν μπορέσαμε σε έναν αγώνα να δώσουμε ούτε καν το 60% του εαυτού μας…

 

ΥΓ. Η κουβέντα για την επόμενη μέρα καλό είναι να γίνει λίγο αργότερα. Και για να μην ξεχαστεί η φετινή εικόνα από τα «άλλοθι» του σήμερα, και γιατί το θέμα είναι τελικά μεγάλο, ριζικό και σοβαρό.

 

ΥΓ1. Σε τέτοιες συγκυρίες, πάντως, επιβεβαιώνεται -από το μέγεθος της πίκρας- πόσο πολύ αγαπάμε την ΑΕΚ και ερχόμαστε πιο κοντά στις ρίζες αυτής της σχέσης για να βρούμε τα πατήματά μας.

 

Πηγή: AEKextra

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *