Συγγάρης: Έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία

Ο τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Θανάσης Συγγάρης μίλησε για τον πρώτο τελικό με την Ποτάισα στη Ρουμανία και τόνισε:

 

«Η Τούρντα είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου η οποία αγωνίζεται σε ένα σκληρό πρωτάθλημα και πιο ανταγωνιστικό από το δικό μας. Θεωρητικά είναι και το φαβορί στους συγκεκριμένους αγώνες, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μας πτοεί. Εμείς νομίζω ότι διανύουμε μια καλή αγωνιστική περίοδο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που να μας δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το τρόπαιο στον επαναληπτικό αγώνα μέσα στο ΟΑΚΑ. Έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια όλη τη χρονιά και πιστεύω ότι είναι ένας παράγοντας που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ μας στο συγκεκριμένο κομμάτι της σεζόν.

 

Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στην άμυνα και θα πρέπει να προσέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το συγκεκριμένο τομέα, πράγμα που θα μας επιτρέψει να τρέξουμε στην κόντρα και να βάλουμε εύκολα γκολ. Αυτό νομίζω ότι είναι το δικό μας… όπλο. Έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία και μαζί με τους συμπαίκτες μου και όλο το team και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις ούτως ώστε να μην την αφήσουμε να πάει χαμένη. Είναι ο τελικός και στους τελικούς μπορούν να συμβούν τα πάντα».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *