Συμφωνία 400.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο με τον Αλμπάνη

Το «Ευαγγέλιο» του Ευάγγελου Μίχου αποκαλύπτει πως ο Χρήστος Αλμπάνης έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο της ΑΕΚ με τον Έλληνα επιθετικό, αλλά και την προφορική συμφωνία που δεν χαλάει με τίποτα μεταξύ Μελισσανίδη – Μονεμβασιώτη.

 

Ο έγκριτος δημοσιογράφος γράφει στην ιστοσελίδα «contra»:

 

  1. Το deal για την μεταγραφή του Αλμπάνη από τον Απόλλωνα στην ΑΕΚ μπορεί να χαλάσει μόνο αν η Ένωση κάνει πίσω και δεν θέλει τον 23χρονο επιθετικό.

 

  1. Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ με αποκλειστικά στις 23 και 26 Απριλίου αποκάλυψε πρώτα τη “συμφωνία ενός μηνός” μεταξύ Μελισσανίδη – Μονεμβασιώτη και μετά την παρουσία του Αλμπάνη -με άδεια του Απόλλωνα- στα Γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και το οριστικό ντιλάρισμα των “κιτρινόμαυρων” με τον παίκτη.

 

  1. Απόψε αποκαλύπτουμε πως ο Αλμπάνης -με την σύμφωνη γνώμη βεβαίως του Απόλλωνα- έχει υπογράψει 3ετες συμβόλαιο με την ΑΕΚ, με αποδοχές 140.000 € τον χρόνο συν μπόνους. Μάλιστα για να συμφωνήσουν… έκλεισαν μαζί με τον ατζέντη του, την Τρίτη 24 Απριλίου, περίπου 12ωρο παραμονής στα Γραφεία της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ!!

 

  1. Η συμφωνία Μονεμβασιώτη – Μελισσανίδη είναι προφορική. Κοινώς… λογοτιμήτικη. Ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα όμως δεν πρόκειται να τη χαλάσει. Ακόμη κι αν βρεθεί ομάδα που του δώσει κι ένα εκατομμύριο. Από τη στιγμή που έδωσε το λόγο του θα τον κρατήσει… Αυτοί που τον γνωρίζουν, ορκίζονται για κάτι τέτοιο. Και η αλήθεια είναι πως στάλθηκαν μηνύματα στον ηγέτη του Απόλλωνα πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να προσφέρει σχεδόν τα διπλά για τον Αλμπάνη, μόνο που αυτός δεν ανταποκρίθηκε…

 

  1. Μελισσανίδης και Μονεμβασιώτης έχουν συμφωνήσει στις 400.000 € για την αγορά/πώληση του Αλμπάνη. Επαναλαμβάνω, η συμφωνία τους είναι προφορική, με τον επιθετικό ήδη να έχει υπογράψει στην ΑΕΚ! Και στην εύλογη απορία γιατί τότε και ανακοίνωση βγήκε από Απόλλωνα και σχετική δήλωση έκανε ο Μονεμβασιώτης στο Contra.gr, ζητώντας βελτιωμένη πρόταση από τους “κιτρινόμαυρους”, η απάντησή είναι: για λόγους τακτικής. Συγκεκριμένα, για να… κουνηθεί η ΑΕΚ και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή…

 

  1. Επαναλαμβάνω: η μεταγραφή του Αλμπάνη στην ΑΕΚ θα μπορούσε να χαλάσει, αν κι εφόσον αποσύρονταν οι Πρωταθλητές. Από το βραδινό ρεπορτάζ των “κιτρινόμαυρων” όμως βγήκε αντίδραση στο … “μήνυμα” νωρίτερα του Απόλλωνα και ήταν απολύτως καθησυχαστική προς… Ριζούπολη μεριά. Δηλαδή πως τις επόμενες ημέρες θα τελειώσει και επίσημα η μεταγραφή του Αλμπάνη στην Ένωση, με τα λεφτά που έχουν συμφωνήσει ήδη τα “αφεντικά” των δύο ομάδων.

 

  1. Η αλήθεια είναι πως στον Οργανισμό Απόλλωνα είχαν… θορυβηθεί τα τελευταία 24ωρα με την “εξαφάνιση” της ΑΕΚ. Σε βαθμό που κάποιοι το συνδύασαν με το όψιμο ενδιαφέρον των “κιτρινόμαυρων” για τον Γιάννη Φετφατζίδη, θέλοντας έτσι να… επιβεβαιώσουν έστω και έμμεσα πως αυτό δεν θα ήταν σε βάρος του Αλμπάνη.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *