Συνέντευξη Τύπου για την 1η Επιστημονική Ημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την 1η Επιστημονική Ημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ με θέμα «Τραυματισμοί οπίσθιων μηριαίων μυών: Από τα επιστημονικά ευρήματα στην κλινική πρακτική», που θα διεξαχθεί στις 28 Μαρτίου από τις 8.30 έως τις 19.45 στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

 

Για όλες τις λεπτομέρειες της επιστημονικής ημερίδας, που έχει ήδη προσελκύσει διεθνές επιστημονικό ενδιαφέρον, αύριο Τρίτη 20 Μαρτίου και ώρα 15.00 θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» ο πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, κ. Παντελής Νικολάου (επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ) και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου και γιατρός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλκης Καλλιακμάνης.

 

Η ημερίδα διοργανώνεται με τη συμμετοχή 18 ομιλητών, ανάμεσα στους οποίους το μέλος του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Mindaguas Goudelis, του επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Σεβίλλης, D. Ribas, αλλά και του ψυχολόγου του Πανεπιστημίου της Σεβίλλης, Dr. Morillia Miguel και πολλοί ακόμα κορυφαίοι Ελληνες επιστήμονες και ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή επιστημονικό προσωπικό εντός αλλά και εκτός Ελλάδας!

 

Οσοι θέλουν να μετάσχουν μπορούν να κάνουν τις εγγραφές τους στο afea.gr (congress@afea.gr, τηλ: 210 3668853) αλλά και στην ΠΑΕ ΑΕΚ (vnomikou@aekfc.gr, τηλ: 210 6855850).

 

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι ο Λάκης Νικολάου, ο Άκης Καλλιακμάνης αλλά και ο γυμναστής της ομάδας Bascon Lopez Sebastian. Επίσης θα μιλήσουν οι Πανταζής, Καρβουνίδης αλλά και ο Νίκος Μαλλιαρόπουλος που είναι εκπρόσωπος του European College of Sports and Exercise Physicians. Στο βήμα θα ανέβει και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι όπου θα αναφερθεί στους μυϊκούς τραυματισμούς από την πλευρά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Οι συμμετοχές που έχουν ήδη δηλωθεί είναι παρά πολλές ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και ιατρικά τιμ ευρωπαϊκών συλλόγων για να παρακολουθήσουν το κορυφαίο αυτό συνέδριο.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *