Τα έβαλε με τη διαιτησία ο Γαλανόπουλος

Στην αντιμετώπιση που είχε απ’ τον διαιτητή Ματέι Γιουγκ, στάθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος μετά την ήττα με 2-0 στην «Αλιάντς Αρένα». Ο 21χρονος μέσος της ΑΕΚ είπε:

 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Μια πολύ καυτή έδρα και μια πολύ δυνατή ομάδα, που έχει μεγάλο ατού το ρυθμό και μπορεί να σε τελειώσει σε λίγα λεπτά. Παραταχθήκαμε με ένα διαφορετικό σύστημα, που λειτούργησε καλά και κρατήσαμε καλά την μπάλα.

 

Αν δεν υπήρχε αυτό το τραβηγμένο πέναλτι, θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Κάναμε κάποιες καλές ευκαιρίες από στημένα, μας έκοψε ο διαιτητής και κάποιες φάσεις. Δεν μας άφησε ο διαιτητής να διεκδικήσουμε αυτά που μπορούσαμε.

 

Ήταν τρομερές εμπειρίες τα ματς με την Μπάγερν και γενικότερα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Γινόμαστε πιο δυνατοί για τη συνέχεια και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Από την αρχή δεν είχαμε να χάσουμε κάτι, αλλά νομίζω πως πρέπει να φύγουμε από τη νοοτροπία του να το ευχαριστηθούμε και να πάρουμε κάτι από τα δύο τελευταία παιχνίδια».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *