Τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής στέλνουν στον… τάκο τον Αλεξίου

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των απολογιών του Διοικητικού Συλλόγου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στον 16ο Τακτικό Ανακριτή. Όλα τα μέλη του Δ.Σ. της περιόδου 2013-2016 απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθερα χωρίς επιβολή εγγύησης ή περιοριστικών όρων, αναφορικά με την κατηγορία περί σύστασης παραδιοίκησης στη «Μάνα ΑΕΚ» μέσω της δημιουργίας της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Ποδοσφαίρου.

 

Με τις απολογίες του, τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής στέλνουν στον… τάκο τον Αλέξη Αλεξίου, κατονομάζοντάς τον ως τον αποκλειστικό υπεύθυνο της όλης κατάστασης και κλείνουν την ανάκριση ως προς την συγκεκριμένη παραγγελία και ο φάκελος επιστρέφει στον Εισαγγελέα.

 

Η υπόθεση φυσικά δεν έκλεισε, μιας και από τις έρευνες του 16ου Τακτικού Ανακριτή έχουν προκύψει νέα στοιχεία για άτομα τα οποία δεν περιλαμβάνονται στο Δ.Σ. και για τα οποία δεν υπήρχε εισαγγελική παραγγελία. Τα νέα αυτά στοιχεία θα εξεταστούν από τον Εισαγγελέα και προφανώς θ’ ακολουθήσει εκ νέου η ίδια διαδικασία για τους νέους εμπλεκόμενους.

 

Ο 16ος Τακτικός Ανακριτής φαίνεται πως από την έρευνα του έχει σχηματίσει σαφή εικόνα για όσα συνέβαιναν την χρονιά που το ποδόσφαιρο ήταν «ερασιτεχνικό» (παρά το γεγονός ότι είχε 5,5 εκ. Ευρώ έξοδα).

 

Από Σεπτέμβρη αναμένεται να ανοίξει νέος κύκλος ανακρίσεων προκειμένου να βγουν όλα στο φως σχετικά με την οικονομική διαχείριση εκείνης της περιόδου.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *