Τα μεγάλα «χρυσά» deal που μεγαλώνουν κι άλλο την ΑΕΚ

Οι σωστές στρατηγικές κινήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζονται. Τους τελευταίους μήνες οι άνθρωποι της εταιρίας έχουν φτάσει σε «χρυσά» deal από εμπορικής άποψης και εσόδων στα ταμεία της ομάδας.

 

Πρώτο και καλύτερο, η συμφωνία με την Capelli. Αρχικά προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης επέλεξε τη συγκεκριμένη εταιρία ανάμεσα σε Nike και Adidas. Όμως τα λεφτά είναι πολλά, αφού την επόμενη τριετία θα μπουν πάνω από 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία του συλλόγου.

 

Δεύτερο κομμάτι, η πώληση του Όγκνιεν Βράνιες. Η ΑΕΚ κέρδισε 3,5 εκατ. ευρώ και μεγάλωσε κι άλλο το όνομά της στα ευρωπαϊκά κλαμπ. Πως; Με τους δανεισμούς τον Μπογέ, Πόνσε και Αλεφ με ομάδες όπως είναι η Τορίνο, η Ρόμα και η Μπράγκα.

 

Τρίτο και καλύτερο, η κατασκευή του στεγάστρου της «Αγιά Σοφιάς» που θα γίνει από την ιταλική εταιρία Cimolai. Εκ των κορυφαίων του είδους με μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο, όπως και του στεγάστρου Καλατράβα στο ΟΑΚΑ. Το γεγονός λοιπόν, πως ο ιταλικός κολοσσός οδηγήθηκε σε συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους για το σκέπαστρο, αλλά και τη μεμβράνη επικάλυψης του νέου γηπέδου, είναι από μόνο του μεγάλο επίτευγμα.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *