Τα νέα των αθλητικών εφημερίδων

Διαβάστε απ’ το aek24hours.gr τα «χτυπήματα» απ’ τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σχετικά με τα θέματα της ΑΕΚ.

 

Sportday: «Μπράβο, αλλά τώρα δουλειά»! Ομιλία του Χιμένεθ στα Σπάτα, που έδωσε το σύνθημα εν όψει συνέχειας. Χάνει το ματς με τη Λάρισα ο Πατίτο. Μηνύσεις κατά του Δήμου εξαιτίας της καθυστέρησης. Σάκοτα στη Sportday: Να πάρουμε την κούπα.

 

Goal: Μετωπική. Στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι ήρθε η ώρα να βγουν στην επίθεση για το γήπεδο. Συνέντευξη Τύπου Μελισσανίδη και μήνυση στον δήμο οι επόμενες κινήσεις. Ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Βράνιες. Ο αναγεννημένος Λουκάς και η ευρωπαϊκή πρόκληση.

 

Live Sport: Συνταγή ντέρμπι. Μοίρασε μπράβο και ζήτησε πάθος όπως με τον Ολυμπιακό για τη συνέχεια ο Χιμένεθ. Με μηνύσεις συνεχίζεται ο πόλεμος για το γήπεδο.

 

Η Γάτα: Παραμένει «σύμμαχος» με τον Ιβάν. Τη… φωτιά έσβησε γρήγορα ο Μελισσανίδης.

 

Ώρα των Σπορ: Ακάθεκτη για τη γηπεδάρα! Έχοντας καταλάβει από νωρίς, τη στάση και το ρόλο του Δήμου, η Ένωση έχει κάνει όλα όσα πρέπει με όλους τους αρμόδιους φορείς και δεν «φρενάρει» με τίποτα για την ενσάρκωση του μεγάλου ονείρου. Όλη η αλήθεια και όλα τα στοιχεία θα παρουσιαστούν στη συνέντευξη Τύπου, η μέρα της οποίας θα «φιξαριστεί» μέσα στα επόμενα 24ωρα.

 

Κι επίσημα έκθετος και απομονωμένος! Ο Βασιλόπουλος έστειλε χθες στην ΑΕΚ, μετά από 4 μήνες (!) τα έγγραφα για την υψομετρική, στα οποία απαντά, με αστεία επιχειρήματα, ότι δεν συμφωνεί και παραπέμπει με προκλητικό τρόπο την ΑΕΚ να τα βρει με την Περιφέρεια, που ήδη έχει δώσει την έγκριση της για όλα!!! Εντελώς μόνη και απέναντι σε Νόμους, Περιφέρεια, ΣτΕ, ακόμα και στο ίδιο το κόμμα από το οποίο εκλέχτηκε, η Δημοτική Αρχή, προσπαθεί να καθυστερήσει την έκδοση της οικοδομικής άδειας, περνώντας από το στάδιο των ψεμάτων σε αυτό της παρανομίας. Σε μήνυση και αγωγές κατά των υπεύθυνων του Δήμου, προχωράει η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών των 21 φίλων της ΑΕΚ.

 

Χιμένεθ σε παίκτες: Μπράβο, δεν τους επιτρέψατε να κάνουν ούτε ευκαιρία. Τώρα πάμε ακόμα πιο δυνατά, από εμάς εξαρτάται που θα βρεθούμε στο τέλος της σεζόν.

 

Γέλιο μέχρι δακρύων στην ΑΕΚ… Για την καταγγελία του ΟΣΦΠ (3 μέρες μάλιστα μετά το ντέρμπι) ότι δήθεν ο Μελισσανίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών.

 

«Στήριζα και θα στηρίξω τον Βαγγέλη Γραμμένο γιατί είναι έντιμος και καθαρός άνθρωπος». Τέλος στα… παραμύθια περί διάλυσης της συμμαχίας και λοξοδρομησης στις εκλογές της ΕΠΟ, έβαλε ο Μελισσανίδης.

 

Δεν προλαβαίνουν την ΑΕΛ, Πατίτο και Γκάλο. Σε πρόγραμμα αποφόρτισης ο Βράνιες, που θα παίξει κανονικά την Κυριακή.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *