Τα νέα των αθλητικών πρωτοσέλιδων

Διαβάστε απ’ το aek24hours.gr τα «χτυπήματα» απ’ τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σχετικά με τα θέματα της ΑΕΚ.

 

Sportday: Στους δρόμους. Original συλλαλητήριο στη Ν. Φιλαδέλφεια την Κυριακή υπέρ του γηπέδου. Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις του κόσμου της ΑΕΚ και αυξάνεται η πίεση. Θέμα και στην Ευρωβουλή το γήπεδο! Το παλεύει για ΠΑΟΚ ο Βράνιες, μέσα Πατίτο και Μπάρκας.

 

Goal: Στους δρόμους. Οι οπαδοί της Ένωσης διοργανώνουν την Κυριακή συλλαλητήριο για το γήπεδο. Έτοιμος ο Πατίτο. Πάλεψε, αλλά δεν μπορούσε στο Μονακό (95-87).

 

Live Sport: Στην Ευρωβουλή! Ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για την «Αγιά-Σοφιά». Συλλαλητήριο την Κυριακή έξω από το δημαρχείο από τους οπαδούς της ΑΕΚ για το γήπεδο. Επιστρέφει ο Πάτο, ερωτηματικό ο Βράνιες.

 

Η Γάτα: Ταξίδι με τριπλό στόχο. Τι θα… ψάξει στο εξωτερικό ο Μαϊστόροβιτς.

 

Ώρα των Σπορ: Την έσφαξαν οι γκρι, την τελείωσε ο απαράδεκτος… Πικρός αποκλεισμός για την ΑΕΚ (95-87), που ήταν άτυχη να κληρωθεί στους «16» με την πολύ δυνατή Μονακό, αλλά την κυνήγησαν άγρια και στα δύο ματς, οι διαιτητές. Απίστευτο «στήσιμο» από την παρέα της FIBA, που εκβίασε στυγνά την Ένωση για να παίξει στη διοργάνωσή τους. Ο Ζντοβτς πρόσβαλε για μία ακόμη φορά την ιστορία και τον πολιτισμό της ΑΕΚ, με μια ανεκδιήγητη συμπεριφορά και πρόδωσε την ομάδα με διπλή τεχνική ποινή, αποβολή του και εκτίναξη της διαφοράς από τους 10 στους 17 μέσα σε μια φάση! Τον αποδοκίμασε άγρια ο κόσμος που έκανε… Φιλαδέλφεια το Μονακό. Δύσκολη βραδιά για τον Μάκη Αγγελόπουλο. Όλη η ΑΕΚ πρέπει να τον στηρίξει. Στο πρόγραμμα είναι και οι κακές επιλογές, ειδικά στα μεγάλα ξεκινήματα, μην κάνεις πίσω.

 

Όρκος αγώνα για το γήπεδο! Η Original 21 εξήγγειλε ειρηνικό συλλαλητήριο για την Κυριακή το απόγευμα (16:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Δεν θα μας σταματήσει αυτός που δεν υπολογίζει το όνειρο ενός ολόκληρου κόσμου, αυτός που υβρίζει τους προγόνους μας».

 

Έφερε την «Αγιά-Σοφιά» στην Ευρωβουλή! Ο γεννημένος στην μαρτυρική Αμμόχωστο, Κύπριος Ενωσίτης ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπαδάκης, ζητάει την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για όσα κάνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας κατά της ΑΕΚ και του γηπέδου της.

 

Γύρισε ο πρώτος! Ο Πατίτο μπήκε στις προπονήσεις και φουλάρει για ΠΑΟΚ. Όλα δείχνουν και επιστροφή Γκάλο. Καλές πιθανότητες και γα Βράνιες.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *