Τελικά και οι μουγγοί μίλησαν στο ποδόσφαιρο

Προφητική αποδείχθηκε η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη πριν από λίγες μέρες για το γεγονός πως «στο ποδόσφαιρο έχουν μιλήσει και οι… μουγγοί». Δεν έκανε λάθος. Το αντίθετο. Έπεσε μέσα. Οι μουγγοί μίλησαν τα ξημερώματα με την απόφαση σκάνδαλο επί του ΠΑΟΚ να του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί, να παίξει με κόσμο απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά να χάσει τον αγώνα από τον Ολυμπιακό στα χαρτιά.

 

Βέβαια, υπάρχει και το τρίτο… ημίχρονο με τους πέντε αεροπαγίτες να το παίρνουν πάνω τους, αλλά στην Ελλάδα του 2018 με τα «κολπάκια» και αυτής της κυβέρνησης, ξέρουμε τι θα συμβεί.

 

Έτσι λοιπόν, το +5 της ΑΕΚ, έγινε +2, και ο αποψινός αγώνας της Τούμπας παίρνει άλλη μορφή. Μία μορφή του… παρανόμου. Διότι ούτε συζήτηση για τα μέτρα ασφαλείας μεταξύ των δύο ομάδων έχει γίνει, ο ρέφερι είναι αυτός που με τους βοηθούς του χάρισαν πέρυσι το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ (πολύ φοβάμαι διαιτησία 80-20 κατά μας) και φυσικά η μη παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και η μη αντίδραση της ΑΕΚ που προκαλεί εντύπωση.

 

Θα μπορούσε κάλλιστα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, – αφού αρχικά είχε αποφασίσει να βρεθεί στην Τούμπα, στη συνέχεια το μετάνιωσε – να μην λείψει από αυτό το ντέρμπι. Η παρουσία του και μόνο θα είχε άλλη αίσθηση για όλους. Τώρα η ΑΕΚ πήγε απροστάτευτη απ’ όλες τις πλευρές. Εκτός κι αν κρύβει κάποιον άσσο στο μανίκι που μόνο εκείνος ξέρει.

 

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, η ΑΕΚ θα πρέπει να μπει με το… καλησπέρα και να χτυπήσει τη νίκη. Ούτε καν την ισοπαλία. Πολλά έχουν δει και συνεχίζουν και βλέπουν τα μάτια μου. Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε τα ξημερώματα. Ο Μανόλο Χιμένεθ ξέρει από τέτοιου είδους παιχνίδια. Ξέρει τι πρέπει να κάνει. Το άγχος το έχει ο ΠΑΟΚ που είναι πίσω μας. Όχι εμείς. Εμείς είμαστε καβάλα στο άλογο κι εκεί πρέπει να παραμείνουμε μέχρι το τέλος. Κάντε λοιπόν αυτό που ξέρετε καλύτερα. Νικήστε κι ελάτε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί από τώρα το πρωτάθλημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *