Τελικό με κόσμο και τελετουργικό για τη γενοκτονία των Ποντίων θέλει η ΑΕΚ

Ξεκάθαρη εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ότι αφορά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ενωση τόνισε πως οι εξέδρες του ΟΑΚΑ πρέπει να είναι γεμάτες κόσμο στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

«Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες γίνονται με κόσμο και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε ο τελικός να γίνει με κόσμο», υπογραμμίζουν οι κιτρινόμαυροι.

 

Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη για το σπουδαίο παιχνίδι των δύο ομάδων, όπου αναμένεται για πρώτη φορά να χρησιμοποιηθεί το Video Assistant Referee σε επίσημο αγώνα στην Ελλάδα, ενώ θα συζητηθεί και το θέμα για την παρουσία ή όχι του κόσμου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

 

Εκείνο που τονίζουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι πως ο επικείμενος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να αποτελέσει γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς να συμβεί το παραμικρό, και όλα να ξεκαθαρίσουν στην μεθαυριανή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

 

Τέλος, η Ενωση είχε καταθέσει αίτημα να πραγματοποιηθεί ένα συμβολικό τελετουργικό για τα 100 χρόνια από τη γενοκτονία των Ποντίων, κάτι που αποκρίθηκε θετικά και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ μέσα από σχετική ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *